Přejít na výpis diskuzí

Lucie Křížková Váchová

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozně milá a krásná

Ahoj Lucinko, mluvil jsem s tebou když ses mi podepisovala a musím říct že někoho tak milého jako jseš ty už jsem hodně dlouho nepotkal, vyřazuje z tebe hrozně pozitivní nálada a optimismus a to je dobře. Taky si moc krásná holčina, přeju Ti ať se ti v životě daří. *14* *14* *14*
    • Re: Hrozně milá a krásná

Takové zprávy je milé číst:). Díky moc. Potkali jsme se v Litoměřicích? Ať se daří i vám:).
      • Re: Re: Hrozně milá a krásná

Přesně tak v Litoměřicích *14*
  • Zklamala jsi

Ahoj Lucko,já jsem ti fandila při volbě miss,litovala tě v aféře s podvodem a teď se prezentuješ na volebních mítincích ODS.Je to tvoje rozhodnutí,ale to,jek jsi se předvedla v Příbrami na Fonce je poslední hřebíček.V diskusi s Fuksou vám vůbec nešlo o situlaci na radnici,ale o předvolební špínu.Zklamala jsi nejen mě,ale i ostatní v Příbrami a Jincích.To modeling tak špatně nese,že se musíš prodávat i tímto způsobem?Je mi tě líto.
    • Re: Zklamala jsi

Milá Jiřino, v dnešním svobodném a demokratickém státě má každý nárok na názor. Netajím se tím, že nesouhlasím s politikou ČSSD. Rozhovor s panem náměstkem byl hodnotící. Vše, co bylo řečeno, bylo jen čisté popsání současné situace. Politické směry a názory mění sympatie k lidem, já ale svůj postoj měnit nehodlám. Dík za názor. Hezký den
      • Re: Re: Zklamala jsi

Milá Lucko,2 dny před volbami byl rozhovor hodnotící?Čisté popsání situlace vypadá jinak!Než se propůjčíš k takové věci,máš si zjistit skutečnost.Proč si nepromluvíš s členy radfy nebo zastupitelstva?Proč mluvíš s náměstkem financí?Nejsem zastánce žádné politické strany,jen nemám ráda lži.Jsme v demokracii,právě proto jsem ti napsala.V zájmu něčí politické kariéry dáváš všanc své jméno.
        • Re: Re: Re: Zklamala jsi

Jiřino,tato diskuze nemá smysl. To vy byste si měla zjistit skutečnost. Ing.Ivan Fuksa je sice náměstek ministra financí, je ale také členem zastupitelstva. Samozřejmě jsem mluvila i s jinými zastupiteli...ale to nemá smysl vysvětlovat. Za tím rozhovorem (který nebyl 2 dny před volbami) si stojím.
  • Lucie

krásná, milá, inteligentní *14* nic víc není potřeba dodávat!
  • počasí

Musím dát za pravdu, neboť paní Lucie patří do svaté trojice na obrazovkách TV. Je neskutečně krásná, inteligentní a není nafoukaná. A je to Plzeňačka !!! Moc Vám fandím Lucko *3*
    • Re: počasí

Díky vám:)
  • Gratulace

Lucko, vše nej, nej k narozeninám a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka *4* Mám tě moooc ráda, jsi takové sluníčko *3* A je prima, že je tvojí kámoškou Ráďa Kocurová. Jste si hodně podobné, prostě skvělé slečny. Luci, oslavíš narozky i s Radkou a když už o ní píši, nevíš jak se Radka má? Dlouho nebyla v počasí *14*
    • Re: Gratulace

Ahoj Adél. I tobě děkuji za přání. Radka se má skvěle. Žije v Londýně, do Čech se vrací jen jednou za měsíc, teď to bude konkrétně koncem týdne, tak se jí v počasí určitě dočkáš:).
  • Proč jí vyhodily z novy

Lucka je daleko hezčí než Radka Kocurová a tak nevím proč jí vyhodily z Novy. Proč mam pocit že v tom má prsty i ta Radka *7*
  • Lucka

Milá Lucie, jste krásná nejen exteriérem, ale i interiérem. Sleduji Vaše kroky již dlouho, připomíníte mi moji neteř, která je o půl roku mladší než Vy. Jak říká můj manžel, mám slabost pro Dagmarku- neteř, a pro Lucku. Jednejte a žijte jako dosud. Vážím si Vás a přeji Vám mnoho úspěchů.
    • Re: Lucka

Je to od Vas moc mile, dekuji.
  • Špyndl

Ahoj Lucinko,modní přehlídka ve Špyndlu byla nádherná/modelinstitut/.Zajímalo by mě, proč nikde nejsou žádný fotky.Nedaj se někde sehnat?A jinak si skvělá.Jana
  • Narozeniny

Lucinko, přejeme vám všechno nej, nej k zítřejším narozeninám, hlavně móóóc zdraví a lásky....Marie s dcerou Alenkou *14*
    • Re: Narozeniny

Moc děkuji za přání:)
  • prosím

Ahojky Luci.Jsem tvoje velká fanynka.Moc si přeji tvoji podepsanou fotku.Prosím moc moc o zaslání na adresu:
    Kateřina Nejedlá
    Kamenice 13
    588 23
    Autogram by mě udělal opravdu velkou radost.Prosím odpeiš mi.Děkuji předem.A mějse krásně..!! *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit