Přejít na výpis diskuzí

Lucie Křížková Váchová

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parfém

Ahoj Lucinko, za prvé musím tobě i tvému manželovi popřát do společného života hlavně zdraví, hodně lásky, žádné mráčky a chci tě poprosit, zda by jsi mi neupřesnila značku tvého parfému *4* Odpověděla jsi mi, že několik let používáš Dior Pure, ale těch je několik druhů *3* Nemůžeš mi to upřesnit? Móóć děkuji. *4*
    • Re: Parfém

Ahoj Péťo.Aha, to jsem nevěděla, že jich je více...Na samotném parfému je napsáno jen Dior Pure a je to taková perleťová baňka ve tvaru kuličky... A děkuji za přání.
  • Je opravdu nádherná a jako moderátorka velice příjemná a sexy.
  • Odpověď

Ahoj všichni. Moc vám děkuji za příspěvky.
    To Nilla - Podle toho, co píšeš, musíš být opravdu vysoká! Mé nohy jsou o 5cm kratší, než ty tvoje a mám kalhoty ve velikosti 27/34. Číslo 34 označuje délku a myslím si, že tato délka by ti mohla také sedět, protože já je většinou šoupu po zemi:). Popravdě ani nevím, kde dělají delší kalhoty, protože jsem se o to nikdy nepotřebovala zajímat. Velký výběr kalhot mají třeba v Zaře. Tak hodně štěstí:)
  • Klínovec

Dobrý den Lucie, jak jste si zajezdily na Klínovci? v sobotu jsme se míjeli u výjezdu z parkoviště... Měla jste menší problém s otevřením závory :-) ale slušelo Vám to... byl jsem tam jen na skok a pak zpátky na Božák... neděli jsem jezdil už na německé straně... p.s. VW zdraví VW :-) Mějte se krásně... počasí bylo úžasný...
    • VW zdraví VW :)

Dobrý den, Lukáši. S vjezdem na parkoviště bojuji často, asi mám nějak kratší ruku, než všichni ostatní ( předem vylučuji variantu, že bych si k obslužnému automatu neuměla šikovně najet:). Lyžovaní bylo příjemné - pro mě v letošní sezóně první. Škoda jen dlouhých front:(. Mějte se!! L
  • kalhoty

Proč pořád při počasí nosíte kalhoty ? Taková pěkná ženská ...
    • Re: kalhoty

Ale vždyť já je pořád nenosím:). Snažím se to střídat - možná jen vždy natrefíte právě na tu předpověď, na kterou sukně nevyšla:).
  • Česká Miss 2009

Čau Lucko, jak se ti líbí nová Česká Miss 2009 Iveta Lutovská? Byla tvojí favoritkou?
    • Re: Česká Miss 2009

Ahoj Adélo. Ivetku znám už šest let a nikdo jiný si vítězství v letošní České Miss nezasloužil tak jako ona. Moc jí to přeji.
  • Kurzy Model Institut

Dobrý den.Měla bych dotaz ohledně kurzů Model Institut, protože mám obavy aby nenastaly nějaké problémy a nedorozumění oproti slibům co se psalo v dopise.Ptám se proto, že jsem našla webové stránky na kterých byla spousta negativních komentářů.Kurzy mě teprve čekají tak se ptám.Předem děkuji za odpověď.
    • Re: Kurzy Model Institut

Dobrý den, Michaelo. K tomu vám povím asi toto: náplní kurzu Model Institutu je výuka chůze,líčení, angličtina, sport apod...Také jsem podobný kurz modelingu absolvovala a vzpomínám na něj jen v tom dobrém. Měla jsem štěstí - několik měsíců po absolvování jsem vyhrála v soutěži Miss a zpětně určitě vděčím kurzu za zisk sebedůvěry a prvních zkušeností s modelingem. Jenže...ne všichni mohou mít takové štěstí jako já. Ne každá absolventka kurzu se může stát profesionální modelkou - hlavně to by měla mít každá zájemkyně o podobné kurzy na vědomí. Kurz Model Institutu je příjemnou zkušeností v závěru zakončenou pěknou módní přehlídkou.Záleží na vás, jaké máte od kurzu očekávání. Jestli se chcete něco přiučit a pobavit se, zklamaná nebudete.
  • Svatba

Ahoj Lucko,jak se připravuješ na svatbu? Už se ti šijí svatební šatičky? Prý ti je šije Petra Pilařová a kdo šije šaty tvé svědkyni? V rozhovorech Radka uváděla, že má oblíbeného návrháře Moravce z Teplic. Bude to on? Lucko, budeš taky s Radkou zapíjet svobodu? Je taková tradice i v Plzni? A kdo bude Radce dělat doprovod na svatbě, když její přítel je pořád na hřišti? Škoda, že se nebude vdávat s tebou. Vypadaly by ste krásně - dvě nádherné, příjemné a hlavně velké kamarádky! Lucko, přeji hodně lásky a štěstí v manželství.
    • Re: Svatba

Dobrý den, Martino. Přípravy na svatbu jsou v plném proudu a už se na tu vysněnou událost s přítelem moc těšíme. Ano, na šatech už pracuje Petra Pilařová, věřím, že budou nádherné. V tomto týdnu jdu na první zkoušku. Se svobodou se rozloučím jak se sluší a patří a Ráďa u toho nebude chybět:). Za svědka mi nakonec půjde můj bráška Honza, ale Rádka bude samozřejmě také přítomnna, v jakých šatech ještě nevím a nejspíše dorazí sama. Díky za přání!
  • Svatba

Ahoj Lucko, co se stalo, že Radka nebude svědek? To zase bude bulvár řešit *9* Už čekám články o tom, že jste se určitě pohádaly, že vaše velké přátelsví dlouho nevydrželo a začnou vás porovnávat se Simonou Krainovou a Darou Rolinc. Což doufám se nestalo a že jste nadále nejlepší kamarádky. Jste fajn *14*
    • Re: Svatba

Milá Lucko, s Radkou je vše při starém. Nepohádaly jsme se, nic jsme si neudělaly...Jen jsem se nakonec rozhodla pro svého brášku Honzu, ale Radka mi bude určitě na svatbě pravou rukou a velkou oporou:).
  • Bulvár

Ahoj Lucko, jak vycházíš s bulvárem a budeš mít na své svatbě novináře z různých časopisů? Jinak ti přeji hodně štěstí!!
    • Re: Bulvár

Ahoj Léňo. S bulvárem jsem nikdy neměla zásadní problém. Místo obřadu se nám stále daří tajit, tak uvidíme..Díky.Pěkné léto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit