-
Módní přehlídka
Ahoj Lucko, moc ráda bych šla na módní přehlídku, kde vy a vaše dobrá kamarádka Radka Kocurová budete předvádět modely. Můžu vás s dcerou někde společně vidět? Třeba na těch akcích s Avonem? Moje dcera vás má moc ráda a je jen škoda, že už neuvádíte počasí společně s Radkou na Nově. Ráda se na vás dívala.Také by chtěla být modelkou, ale abych se přiznala, moc se mi to nelíbí. Ale na druhou stranu vidím, že i mezi modelkami a ve světě showbyznysu je pár milých, příjemných lidí, jako jste vy a Radka. Je v takovém světě šance na upřímné přátelsví a lásku? Děkuji za odpověď a Lucinko, zůstaňte taková jaká jste!!!! Pozdravte Radku. *4* -
-
Re: Módní přehlídka
Dobry den, omlouvam se za strucnou odpoved, ale finišuji s pripravami na statnice...S Radkou budeme k videni na akcich AVON v nasledujicich mestech a terminech : 25.5. Ceske Budejovice, 1.6.Usti nad Labem, 8.6. Ostrava...Jeste se ozvu:).Lucie -
-
Re: Re: Módní přehlídka
Ahoj Luci, měla by jsem k Tobě jeden dotaz. Byla jsem na konkurzu Model institutu. Ale když jsem si přečetla názory ostatních holek, které kurz absolvovali minulý rok, tak jsem byla zklamaná. Nebyli spokojené, protože do toho investovali spoustu peněz a nic z toho neměli, vše spojené s kurzem nebylo organizované....Chtěla by jsem znát tvůj názor, co si o tom myslíš?Je to pravda? -
Re: Re: Módní přehlídka
Slečno Lucko, hodně štěstí při státnicích a ať vás moc ta komise netrápí *4* A budu moc ráda, když ještě napíšete.
-
-
-
Zlatíčko
Ahoj Luci, přijmi gratulaci ke státnicím, myslím, že z tebe bude výborná právnička - stále krásná a usměvavá!! Mám jednu otázku: Znáš se osobně s Rosou, který je přítelem tvé dobré kamarádky Radky K.? -
Fotky
Nechápu, proč ten, co tam ty fotky vkládá, uložil ty, kde cvičí (a které jsem jen tak mimochodem poslala já) dvakrát!!??!! -
zakončení studia
Ahoj Lucko, gratuluji k úspěšnému složení státních zkoušek a přeji mnoho úspěchů v dalším studiu. -
Ahoj Lucko
Ahoj Lucko
Rad bychj ti podekoval za vyborný zážitek na modní přehlídce v Domažlicích. Jel sem tam za kamaradkou která tam též předváděla (ta s tím hafanem). Výborně jsem se bavil a moc vám to tam všem slušelo. byla to moje první akce tohoto rázu a byl jsem mile překvapen. S Radkou jsi byla třešničkou na té přehlídce. Takže ještě jednou děkuji a hodně štěstí. -
-
Re: Ahoj Lucko
Ahoj Roberte. Diky za zpravu! Prehlidka byla moc prijemna a pejska tve kamaradky jsem behem zkousek trochu rozmazlovala syrem:). Pozdravuj ji a mejte se co nejlepe!Lucka -
-
Re: Re: Ahoj Lucko
No jo , toho spunta by rozmazloval kazdej *1*
-
-
-
Lucinka - zlatíčko
Dobrý den milá Lucinko. Jen vám chci napsat, že vás mám hodně ráda .Sleduji vaše počasí na Primě a taky i vaši dobrou kamarádku Radunku Kocurovou, která je zase na Nově. Nesoupeříte spolu? Máte se hodně rády? Jste takové sluníčka moje. A co je s Radunkou, není nemocná? V televizi jsem ji dlouho neviděla.Ráda čtu různé časopisy, je možné, abych vás a Radku v některých viděla? Lucinko, přeji krásný rok 2009 i vaši kamarádce Radunce. *14* -
-
Re: Lucinka - zlatíčko
Dobrý den, Boženko. Děkuji za vaši milou zprávu. Radka byla dlouho u přítele v Londýně, teď je na skok v Praze - jestli pravidelně sledujete předpovědi počasí, určitě jste její návrat zaznamenala:). Nemáme důvod spolu soupeřit! V práci se pravidelně potkáváme, máme stejnou šatnu, stejné meteorologické informace..Jestli se spolu objevíme v nějakém časopise? No v příštím týdnu budeme obě přítomné na otevíračce nového ateliéru návrhářky Petry Pilařové v Pařížské 19. Tato akce by měla mít mediální podporu:). Mějte se hezky.L
-
-
Parfém
Ahoj Lucko, jaký je tvůj oblíbený parfém? -
-
Re: Parfém
Ahoj Petro. Už několik let používám Dior Pure.
-
-
certice1@tiscali.cz
Ahoj Lucko, jste moje velká oblíbenkyně a taky Radka Kocurová. Mám vás obě moc ráda. Lucko, opravdu je Radka vaše nejlepší přítelkyně? Čím to je, že jste se takhle skamarádily? Děkuji za odpověď *4* -
-
Re: certice1@tiscali.cz
Dobrý den, Mariko. Ano, je to pravda. S Radkou jsme si padly do oka pri spolecnych pripravach na moderovani pocasi na Nove. Od te doby jsme nerozlucna dvojka, skvele si rozumime.Nikomu jinemu tak neduveruji, je to moje zlaticko. Hezky den
-
-
kurz
ahoj Lucko
v sobotu 19.4.2008 jsem byla v roudnici na kurzu modelingu vím ,že jsi tam měla být i ty ale nebyla jsi tam prý si jela za přítelem nebo manželem.
do toho kurzu modelinku u firmy Modelinstitut a dostala jsem se tam .
Moc ráda bych tě chtěla poznat mám šanci tě na tom kurzu i uvidět??
děkuju jana kollárová *4* *4* *4* -
-
Re: kurz
Ahoj Jani. Uvidime se nejspis az na zaverecne modni prehlidce, kterou budete mit po absolvovani kurzu. Prihlas se ke mne:)
-
-
Vztah
Ahoj Lucko, dnes v bulvárním časopise Spy vyšel opět článek o tvé kamarádce Radce a o jejím příteli. Stojí v něm, že ji Rosa opustil!! Je to pravda? Já se úplně lekla, mám je ráda a moc jim fandím a v podobném duchu jsem již četla tento měsíc 3 články *7* Pokud je to lež(doufám), tak proč si to novináři vymýšlejí? Lucko, ty sama píšeš pro IDNES články a určitě by jsi nikdy lež nenapsala.Mají tito pisálci vůbec nějaké svědomí? Vždyť lidem ubližují? Jak se asi Radka s Tomášem cítí? Je mi z nich ZLE. Děkuji za odpověď. -
-
Re: Vztah
Milá Evo. Všechny články jsem četla a musím se jim smát...Všechno je lež od začátku do konce. Vážně. Neskutečný výmysl. Opravdu nechápu, co někoho vede k tomu, takové bláboly psát. Já bych nikdy absolutní nesmysly nenapsala. Nemá cenu to moc komentovat - snad jen - Tom a Ráďa jsou samozřejmě stále spolu, vztah jim klape jak má. Ahoj
-