Přejít na výpis diskuzí

Lucie Křížková Váchová

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádherná svatba

Ahoj Lucinko, moc blahopřeji ke svatbě a přeji vám do společného života jen to nej!!! Byla jsi nádherná nevěsta a také ženich byl fešák *3* A ještě nemůžu zapomenout na tvoji kámošku Radku - taky ji to moc slušelo, škoda jen, že tam nusela být bez přítele,ale i tak vypadala velice šťastně a jde vidět, že jste opravdu moc dobré přítelkyně *14* Lucinko, ještě jednou hodně lásky a štěstí!!
    • Re: Nádherná svatba

Ahoj Luci, díky moc:). Svatba byla opravdu krásná, moc jsme si to s manželem užili.
  • Všechno nejlepší!!!

Lucinko, všechno nejlepší k Tvým Narozeninám a ať se ti ve všem daří, jinak v Litoměřicích na výstavě Tempo 2009 si byla skvělá, ještě jednou díky za podpis a zase někdy přijeď do Litoměřic. *14* *4* *14* *3*
    • Re: Všechno nejlepší!!!

Ahoj Ondro. Dodatečně děkuji za přání k narozeninám. Třeba vyjde čas na Tempo 2010:).
  • muž

ahoj lucko jsi pekna ja sem z pribrami je mi 15 uz sem te vydel na vlastni oci kdy jsi byla obecnici na zš byla jsi pozvana od lenky novotny
  • Prosba

Ahoj Lucko,
    nejdříve bych ti chtěla říct, že jsi výborná modelka. *3*
    A teď bych se tě chtěla zeptat, poprosit tě, jestli by jsi mi nemohla poradit nějakou módní značku, která dělá dlouhé kalhoty. Jak džíny tak i klasické kalhoty. Je mi 20 let a mám hrozný problém sehnat trochu delší kalhoty. Jsem z toho dost nešťastná. Mé nohy jsou od boků dlouhé cca 112cm. Za odpověď ti budu velice vděčná. *9* *4*
    Přeji ti mnoho pracovních úspěchů.
  • Hojky Lucí!!!

*4*Taky ti přeju hodně pracovních úspěchů*3*a ať ti vyjde i herecká kariéra *4*To ti přeje ,,komparzistka" Karčá*1*
    • Re: Hojky Lucí!!!

Ahoj komparzistko Kájo:). Děkuju:)
  • Lucinka

Ahoj Lucinko, jsi takové milé sluníčko, jsi krásná!Jsem tvůj fanoušek a do života ti přeji jen to nejlepší. Můžu se zeptat,s kým trávíš nejvíc volný čas - teda kromě přítele. A zda chodíš na zápasy fotb.reprezentace společně s Radkou Kocurovou? Díky *14*
    • Re: Lucinka

Ahoj Petře. Děkuji za zprávu. Kromě přítele trávím nejvíce času s rodičema. S Radkou jsem ještě na žádném zápase nebyla. Nejsem velká fotbalová fanynka. Kluky většinou sleduji v televizi a k tomu mám živé komentáře od Radky prostřednictvím telefonu. Přeji krásné dny.L
  • šampaňské

Dobrý den Lucinko, jen jsem Vám chtěla říct, že Bohemia sekt je sekt a ne šampaňské !!!
    • Re: šampaňské

Děkuji Jano, sypu si popel na hlavu. Už to nikdy nespletu.
      • Re: Re: šampaňské

*14* *1*
  • Czech BIGMAN

Ahoj, na Bigmanovi to bylo fajn. Nejlepsi bylo jak reditel uzavrel pulku Strakonicky a nahore u silnice to davali ridici pekne znat....*1*
    Ze si predavala ceny bylo bezva, skoda akorat ze si toho moc nenamluvila *4* . Ale zase moznost polibit te na tvar, jako clen vitezne stafety, bylo moc fajn *3* . Za tu namahu to stoprocentne stalo a doufam ze se nekdy jeste potkame...
    Preju mnoho zdaru a jeste dodatecne vsechno nej nej nej k narozkam *14*
    • Re: Czech BIGMAN

Ahoooj:)Bigman byl srandovni. Po plavani jsem vyjela s autem z arealu, ze si dojedu nekam na obed a po obede uz se nebylo mozne vratit. Kolony byly nekolikakilometrovy. V radiu rikali, ze z jizni spojky se cekalo az tri hodiny....Tak jsem si dojela za kamaradkou a zatimco vy jste dreli, ja se valela na gauci a koukala na MS ve sportovni gymnastice:). Jeste jednou gratuluji k uspechu.
  • Prosba o fotografii

Ahoj Lucko, jsem už dlouho tvým fanouškem...(i když tady jsem "nový"), a proto bych Tě rád poprosil o jednu věc: Mohla bys mi, prosím, dát oficiální "povolení" k publikování Tvojí libovolné fotky (vlož sem třeba odkaz na ní) na mojí stránce -- http://www.skins.cz/wiki/index.php/Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1

A pokud budeš mít zájem, mohu tuto fotku také nahrát na českou Wikipediii...

Díky moc !
    • Re: Prosba o fotografii

Ahoj Michale. Muzes pouzit jakoukoli fotku z galerie na mem profilu, nebo jestli budes chtit lepsi format nektere z nich, zkontaktuj me na mailu lucinka.v@seznam.cz.
      Jinak moc dekuji za tvuj zajem:)
  • Dekuji za povoleni...fotku jsem prave pridal

Ahoj Lucko, mooc ti děkuji za povolení.

Před malou chvilkou jsem jednu fotku z tvého profilu přidal na tvou stránku (http://www.skins.cz/wiki/index.php /Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1) a doufám, že se ti moje volba bude líbit *14*.

Měj se krásně!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit