-
Modelinstitut
Ahoj Lucko jsem moc rada ze jsi me vzala ,udelalo mi to velkou radost..malem jsem brecela..doufam ze te jeste nekdy nebo nekde uvidim!!Dekuju :) -
informace
Ahoj Lucko! Je pravdou,že budeš moderovat přehlídku ve Valašském Meziříčí dne 21.5.2008? Děkuji za odpovědˇ -
-
Re: informace
Ahoj Pepe, ano, je to pravda. Prijd se podivat:) -
-
Re: Re: informace
Ahoj Lucko, existuje k tvojí přehlídce (21.5.) nějaká webová stránka s dalšími detaily?? Možná bych se také příjel podívat...*14*
Díky !!
-
-
-
Focení
Ahoj Lucko, chtěla bych se zeptat, zda tě čeká nějaké společné focení s tvojí kamarádkou Radkou Kocurovou pro módní návrháře, do časopisů, reklam..Děkuji za odpověď *4* -
Uhmmm
Luckoo?? muzu se spolehnout na model institut vííš...no mě se to něag nezdá *7* -
-
Re: Uhmmm
Ahoj. Kurzy Model Institutu jsou určitě skvělou příležitostí, jak se přiblížit k modelingu - ale nikdo ti nemůže zaručit, že se na základě absolvování následně "uchytíš". Také jsem podobný kurz (ještě před soutěží Miss) absolvovala a hodně mi pomohl. Model Institut má kurzy pěkně koncipované, znám několik absolventek, které byly moc spokojené.
-
-
co studuješ?
Ahoj Lucko, moc ti fandím. Chtěla bych se tě ale zeptat, co vlastně teď studuješ, protože se v tom pořád nějak nemůžu vyznat. Studuješ magisterský obor právo a právní věda + politologii? Nebo bakalářský obor na právech? Jinak seš moc fajn, čtu i tvůj blog na i.dnes. Měj se hezky *4* -
-
Re: co studuješ?
Ahoj Ali. Dík za otázku. S mým studiem je to komplikované, tak to mileráda znovu vysvětlím. Mám vystudovaný bakalářský obor Právo v podnikání na soukromé Vysoké škole v Karlových Varech. Odtud jsem přestoupila na Západočeskou univerzitu v Plzni na právnickou fakultu do magisterského oboru právo. Z předchozího tříletého studia mi ale uznali jen jeden ročník, takže jsem loni nastoupila do druháku a teď jsem ve třeťáku. K tomu jsem ještě loni nastoupila na stejné univerzitě na filozoické fakultě na obor politologie, kde jsem tedy teď ve druhém ročníku. Jinak děkuji za milá slova. Měj se mňam. L
-
-
Lucinka
Seš moc hezká a příjemná jedna z nejlepších modelek u nás *16* Nenech se otrávit stupiditami závistivých po-matenců-jsem s Tebou Tvůj věrný fanoušek *14* *14* *14* -
-
Re: Lucinka
Potěšil jsi:). Díky moc:).
-
-
Fajn slečna
Ahoj Lucko, slyšel jsem, že se budeš 7. srpna příštího roku vdávat. Určitě bude z tebe krásná nevěsta!! *3* A proč právě srpen a k tomu tvoje svědkyně Radka Kocurová *7* Ten tvůj nastávající se má, normálně mu závidím a zároveň přeji *3* Měj se Luci hezky a ať se ti svatební den vydaří. -
-
Re: Fajn slečna
Ahoj Davide, díky za zprávu. Proč srpen? - A proč ne? :)Chceme mít obřad pod širým nebem a sázíme na srpnové pěkné počasí:). A Radka je moje velmi dobrá přítelkyně, líp by mi to nikdo jiný neodsvědčil:). Také se měj krásně a spokojený rok 09!
-
-
Video
Dobrý večer Lucie, dnes jsem zhlédla video na Super.cz z otevření nového butiku Petry Pilařové. Slušelo vám to po boku vašeho přítele Davida a také Radce Kocurové. A proč píšu? Redaktorka se vás ptala, zda se Radka nechce vdávat ve stejný den jako vy? A vy jste odpověděla, že zatím ne, že nebyla požádána o ruku. Ale že jste si jistá, že to jednou její přítel Tomáš udělá...Opravdu si to myslíte? Znáte se dobře s Tomášem? Moc bych to Radce přála, ale zatím mě Rosa nepřesvědčil, že o Radku opravdu stojí! Na veřejnosti nevypadá jako zamilovaný. Má opravdu Radku rád? Nezlobte se na mě,že se na tohle ptám, vím, že mi do toho nic není, ale Radku mám ráda a mrzelo by mě, kdyby byla v životě nešťastná. -
-
Re: Video
Dobrý den, Nikolo. Láska Radky a Tomáše je jejich soukromá věc, já sama za sebe ze svého pohledu mohu říci jen to, že jsou oba spokojení a mají se rádi:). -
Re: Video
http://www.stream.cz/video/139/2344 62-krize-rodice-lucky-vachove-resi- zenicha
-
-
Přátelství
Ahoj Lucie, můžu se zeptat? Co pro tebe znamená přátelství s Radkou Kocurovou? A je možné si udržet přátelství po celý život? Já měla výbornou kámošku( na život a smrt), věřila jsem jí a nakonec mě stejně zradila. A mě zbyly jen oči pro pláč! Lucie, poradíte mi, jak si přátelství udržet? Moc vám přeji, aby Radka byla stále vaší výbornou přítelkyní *4* -
-
Re: Přátelství
Milá Naďo. Život mě naučil, že věřit můžu na sto procent jen své rodině. Nicméně, Radka je mé sluníčko, které mě vždy rozesměje, vrba, které se můžu vypovídat....A pevně doufám, že naše přátelství jen tak neskončí. Kdybych znala recept, jak si to pravé přátelství udržet, určitě bych se o něj podělila, ale obávám se, že to je většinou záležitost těch samotných lidí a jeden stejný recept by pro všechny nestačil. Držím vám palce:)
-
-
Radka
Ahoj Lucko, je tu na tebe hodně otázek, které se týkají tvé kámošky Radky Kocurové. Taky se přidám: čeho si na Radce nejvíc vážíš a je opravdu tak milá, jak se prezentuje v televizi? -
-
Re: Radka
Ahoj Pavlo. Ano, Radka je moc milá a usměvavá holka. Vážím si na ní spousty věcí, je těžké vybrat tu nej...:). Ale dalo by se říci, že nejvíce oceňuji to, že dokáže člověka rozesmát a rozveselit, když je mu úzko.
-