-
Hele vy závistivci,zamyslete se nad sebou.A přemýšlejte nad tím co píšete.
Každý jsme nějaký.Ale víte že závist není dobrá věc.Tak si to uvědomte. -
I já mám rád Lucku Vondrackovou je dobrá zpevačka a není ani vubec namyslená
-
Je moc dobrá,mám ji ráda.
Má krásný hlas,je krásna a i v herectvi( např:Babovřesky) je moc šikovná.
Prostě je senza<3
A chtella bych se sní někdy sestkat osobně;-) -
https://holamiroslava.wordpress.com/2015/01/17/lucie-vondrackova/
Tady jsem sepsala něco o Lucce -
lucka je opravdu hezká,mám jí moc rád.
-
Od Lucky Vondrackove se mi nejvíc líbí písničky Strach a Ty jsi ten nej. Jako herečku jí hodnotím nic moc. PS jinak nic proti ní nemám je to fajn holka
-
-
víte co myslete si co chcete,náhodou hraje hezky.
-
-
Nic moc herečka je Lucka Vondráčková, ale jako zpevacka docela ujde
-
-
to určitě.
-
-
Vše nejlepší k dnešnímu svátku.
-
Lucko všechno nejlepší k dnešnímu svátku,hodně,štěstí a zdraví. *1*
-
Velmi mě pobavilo, jak někteří nazývají Lucii Vondráčkovou zpěvačkou. Vůbec nechápu, jak se mohla dostat do soutěže o Českého slavíka. To už jsme asi velmi málo nároční na interprety, když se nachází ve stejné kolonce např. s Lucií Bílou. Její hlas je průměrný, nijak zabarvením zajímavý. Spíše bych řekl, že si na zpěvačku jenom hraje. To se přece nedá srovnat s její tetou Helenou Vondráčkovou či zmiňovanou Lucií Bílou - to jsou opravdu zpěvačky. A herectví také nestojí za nic. Důležité je se soustředit na jednu věci na 100% a to na takovou, na kterou má opravdu talent, což je tanec nebo využít svůj krásný zevnějšek třeba v modelingu.
-
-
Hele když nemáte rádi Lucku tak co ru děláte Lucka je užasná zpěvačka a herečka a kdo říká že neumí zpívat nebo že si hraje na zpěvačku tak se děte raději vycpat. Já vím někdo ji nemá rád ale nemusí te překazit lidem ošklivé komentáře!
-
anonyme vy blče je to zpěvačka.
-