Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
963 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • něco málo o Lucce

na začátku se musím zmínit, že se mi Lucka moc líbí. Je to asi jedna z nejhezčích osobností v naší malé vlasti. Je to nádherná holka. Lucka je budoucí hvězda příští herecké generace. Líbí se mi na ní, že je tak všestranná a že se kromě herectví věnuje i zpěvu a dalším svým koníčkům. Za to si jí vážím. Ona jistě ví, co dělá. Nelíbí se mi hlasy namířené proti ní potom, co přišel do kin film "Post Coitum". No, tak ho natočila a co? Je to její věc. Lucko, drž se a nevšímej si takových ohlasů. Buď svá. Tvůj fanoušek D.Hromas z Frýdku-Místku
  • Post Coitum

Lucka Vondráčková se mi odjakživa moc líbila a měl jsem ji moc rád do doby než natočila film Post Coitum! Úplně jsem nechápal, jak se mohla tak krásná, chytrá, talentovaná a nevinně vypadající dívka se nechat tak ponížit a najmout se na takový zvrhlý film jako je Post Coitum. To musela být po stránce finanční asi hoooodně na mizině! No ale nechat se v tom filmu několikrát sprostě přefiknout? Měl jsem o ní to nejlepší mínění a myslel jsem si, že je slušně vychovaná dívka. Dost by mě zajímalo jak to bylo v tom filmu s tou souloží doopravdy. Silně doufám, že se tam nesouložilo na ostro a že Lucka nepřišla o své panenství v tom filmu! Doufám, že pokud Lucka o panenství přišla tak že o něj přišla s někým koho opravdu miluje a on miluje ji. Neví někdo informace o natáčení jak ty soulože probíhaly? Nerad bych Lucku zařadil mezi .....
  • SUPER

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBILA SES MI VE SNOWBORDÁCÍCH.TAKÉ SE MI
    LÍBÍ TVÉ PÍSNĚ.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A
    PĚVECKÝCH A HERECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit