-
není
Ona není žádná filozofka,to je jako bych srovnávala Jana Ámose s ní...to že vystudovla Filozofickou fakultu z ní nedělá filozofku! -
-
Re: není
Ona je filozofka.V jednom rozhovoru i sama potvrdila,že je filozofka. *3* -
-
Re: Re: není
prosim rekni nam kde si nasla tu odpoved ze rika ze je filozoska prosim -
-
Re: Re: Re: není
V show Uvolněte se prosím,tak byl rozhovor s Luckou.Pan Kraus jí dával otázky.Lucie tam řekla,že je doktorka Filozofie.Ona to prý,ale moc nezveřejňuje.Jo a nejsem na hlavu!!!Podívej se na You Tube na ten rozhovor a uvidíš. *4* -
Re: Re: Re: není
To teda není!Asi ti hrabe.. jestli chceš přirovnávat jí a Jana Amose Komenského tak jsi na hlavu.. teda jestli víš že byl FILOZOF!
-
-
-
-
blog o Lucce
ahoj kdo máte rád !!!Lucku tak se mrkněte na www.vondrackovalucka.blog.cz
Díky *3* -
lucinka
ja nevim ale jsou obe hrozny *5* -
-
Re: Lucina
Lucina vondráčková je největší protekčka na světě, nebýt Vondráčkovic klanu, neštěkne po ní ani pes. -
-
vy jí neznáte tak jí neurážejte.
-
-
-
Atlas 30+
Lucko,pokud to budeš číst...Pokud někoho uznávám v cr..byznysu,jsi to Ty..mysli si co chceš,já nic neočekávám..jen to vegetarianství..Jinak Marmeláda..taky dobrý...
*3* -
pridej si me
ahojik lůco byla bych rada kdybyses nam ozvala na e-mail od kaci je:tleskoprdelka@seznam.cz a od lůuci takze odeme je:pussycat07@seznam.cz tak pa a jsi fajna zpevacka a amem te moooosinky radiiii pa luca a kata!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Zpěvačka.
-
Ahoj
Neviděli jste někde Lucku? Nějak jsem ji poslední dobou nesledoval a jakmile se na tu holku chvíli nedává pozor, tak hned je někde, kde by rozumná formsa života nikdy nebyla. Nevíte, kde byla poslední dobou? Já zhodnotím, zda to bylo rozumné či nikoliv...díky
Jo a víte o tom, že začala škola?
Fakt.
Tak pro ty, kteří s ní mají problémy, tady je rada:
Prostě se problému vyhni...
*1*
*4* to jsem já...ahoj. *15* -
-
Re: Ahoj
Čermáku, ty se pokoušíš i tady? To budeš hledat pořád a nedáš si pokoj? Ty jsi fakt úchyl všech úchylů, lidi, Čermák je jeden z největších slizských magorů,kteří existují,pozor na něj! Otravuje všude, aby se k Lucce nějak dostal, asi zapomíná brát prášky.
-
-
Herečka.
-
Oprava
v textu došlo k chybě. Má tam být: ...rozumná forma života... *14*to jsem opět já a mé emoce: *4* -
Pro Lucii
Já vím jak máš ráda tetu helenu:-)http://www.osk-art.cz/gall ery/displayimage.php?album=topn&cat =10233&pos=0 -
-
Re: Pro Lucii
Myslím že Lucie nikdy neměla moc ráda slavnou tetu Helenu určitě žárlila že Helena je nedostižnou hvězdou jak pro lidi tak i v jejich rodině. -
-
Re: Re: Pro Lucii
no já myslím že to nemusí být tak docela pravda možná jen kvůli ní je teď tak slavná a je taky dost dobrá právě o ní dělám referát na hudebku! *4*
-
-