-
Oprava
v textu došlo k chybě. Má tam být: ...rozumná forma života... *14*to jsem opět já a mé emoce: *4* -
Ahoj
Neviděli jste někde Lucku? Nějak jsem ji poslední dobou nesledoval a jakmile se na tu holku chvíli nedává pozor, tak hned je někde, kde by rozumná formsa života nikdy nebyla. Nevíte, kde byla poslední dobou? Já zhodnotím, zda to bylo rozumné či nikoliv...díky
Jo a víte o tom, že začala škola?
Fakt.
Tak pro ty, kteří s ní mají problémy, tady je rada:
Prostě se problému vyhni...
*1*
*4* to jsem já...ahoj. *15* -
-
Re: Ahoj
Čermáku, ty se pokoušíš i tady? To budeš hledat pořád a nedáš si pokoj? Ty jsi fakt úchyl všech úchylů, lidi, Čermák je jeden z největších slizských magorů,kteří existují,pozor na něj! Otravuje všude, aby se k Lucce nějak dostal, asi zapomíná brát prášky.
-
-
Lucka
Jsi Supe a úúúúúúúúúúúžasně zpíváš!!!!!
*3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *15* *15* *15* *15* -
Bezva
Lucinka je super zpavačka, její nová image změnila i styl jejich písniček a nemá to prostě chybu. Tak jen tak dál Lucinku a držíme ti palečky *3* -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
Atlas 30+
Lucko,pokud to budeš číst...Pokud někoho uznávám v cr..byznysu,jsi to Ty..mysli si co chceš,já nic neočekávám..jen to vegetarianství..Jinak Marmeláda..taky dobrý...
*3* -
Atlas
Lucka je super *3* -
aaannnooo
*14* *14* *14* lucka je nej zpěvačka i herečka - hlavně ve snowborďákách i seidlová -
lucinka
ja nevim ale jsou obe hrozny *5* -
-
Re: Lucina
Lucina vondráčková je největší protekčka na světě, nebýt Vondráčkovic klanu, neštěkne po ní ani pes. -
-
vy jí neznáte tak jí neurážejte.
-
-
-
blog o Lucce
ahoj kdo máte rád !!!Lucku tak se mrkněte na www.vondrackovalucka.blog.cz
Díky *3*