Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
962 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucka

Ahoj Lucka chcem ti povedat ze nadherne spievas a si moc nadherna som tvoj velky fanusik si super baba. *14* *4* *14* CMUK
  • Lucii

*4* Čau Lucko.Všechno dobrý,jsi krásná,ale chtělo by to více fotek a hlavně aktuálnější!!!!! *14*
  • Luciška

Lucinka je naprosto skvělá.já ji fandím. a to že se ostříhala mi vůbec nevadí i tak vypadá good. *3* *4* *15*
    • PROTEKCE

LÚCA JE POUZE VELKÁ SNAŽIVKA, ALE JAKO ZPĚVAČKA NESTOJÍ ZA NIC. NIC NEŽ JEDNA VELKÁ PROTEKCE !!!!!!!!!!!
  • Jak se teď ohstříhla,je to absolutly totaly,no prostě hrozný!!!Hrůza!!!
  • hlasujte pro Lucku a její novou pisen VITR na -- www.ujdeto.cz ---
  • juknete na lucievondrackova.wz.cz SUPER STRANKY! :o)
  • Lucka je fajn jako herečka tak i zpěvačka moc bych chtěla aby byla moje sestra.......
    • Re:

Obyčejný protekční fracek. *8* *8* *8*
      • to teda není žádný fracek.ty hloupá. A přestaň paní Vondráčkovou urážet.
  • je super!!

lucka je faktickyy suprova mam od ní i podepsane fotkyyyyyyyy je skvela herecka a zpevacka!
  • je super a má dobrý písničky jsem její velká fanynka je hodně dobrá zpěvačka a vy si nechte ty trapný keci že je kráva atd dokázaly jste to co ona?tak se nad sebou zamyslete trapáci
  • Nejsem fanynka ale pochvalu dávám

Nejsem fanynka Lucky Vondráčkové, ani ji nevyhledávám, ale talent ke zpěvu i herectví ji rozhodně nechybí. Navíc je svým způsobem krásná, rozhodně ne vyumělkovaná a to je myslím v této době nejdůležitější, je prostě svá. Proto Ti Lucko přeji do roku 2006 jen a jen úspěchy a ať už se Ti dostane pochval nebo kritiky, vždy si z toho vezmi jen to nejdůležitější,to co Ti říká vlastní srdíčko že je správné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit