Přejít na výpis diskuzí

Lucy Lawless

OSOBNOST 31.12.2006 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xenicka

THIS IS XENA je fakt dokonala miluju ji z celiho srdce lucka je ta nejtalentovanejsi herecka na svete mam doma prvni tri rady na dvd lepsi serial nez xenicka neexistuje dneska ma narozky tak na ni nezapomente urcite by bylo skveli videt xenicku pred tim nez jse pridala na dobrou stranu a natocit par hustejch dilku stejne je nejkrasnejsi a nejdokonalejs v plny zbroji s mecem v ruce zbrocena krvi to me dokaze nejvic vyrajcovat moji beznadejne zamilovani fanousci vsichni jse jednou sejdeme po jejim boku jako valecnici at zije xena a statecnych 300 musim jeste rict ze me pekne nasral ten celovecerak kde ji zabijou jsem se malem utopil v slzach a doufam ze jse ke xenicce jeste vratej vas po usi zamilovanej do xenicky kral leoninas p.s.pokud chcete mit xenicku na dvd maj ji v praze v bontonlandu za dva a pul litru jednu radu AT ZIJE NASE BOHYNE XENA *4*
    • Re: xenicka

Jo mas pravdu Xena je nej je to PROSTE BOHINĚ SE VŠIM VŠUDY a Jja ji miluju a lucy je ta nej herecka na celym svete for ever i love xena *3*
  • Jooo Xenu!

Joo chci aby nova dávala Xenu! *16* Je fakt supéér! *3*
  • LUCY LAWLESS

LIDI,NOVA BY ZASE MELA DAVAT XENU!STEJNE TAM NIC PORADNEHO NENI.NEMYSLITE??????
  • Xena je super, ale...

Díly by v TV mohli zase dávat, ale mohli by vynechat ty dva poslední! Pokaždý když se na to dívám tak slzička ukápne! Takový konec si Xena nezasloužila...! A teď když nad tím tak přemýšlím, Kevin umřel, Xena v seriálu je taky v průhledném stavu, asi bych byla moc najivní kdybych vzdáleně doufala, že se k tomu někdy vrátí, jakože se vrátit k natáčení ani nechtěli...ale naděje umírá poslední!! Nakonec se všici sejdem na Esejských polích a pokecáme o starých dobrých časech, kdy seriál teprve začínal a všecky díly byly před náma! *1*
    • sarda

Re: Xena je super, ale...

Hale, ale vem to zase z tý druhý strany: ona si tkový konec přála! Přála přeci zaplatit za své činy, no ne??
  • NOVOZELANDANKA

MY CHCEME XENU,MY CHCEME XENU,MY CHCEME XENU!!!!!!
    DEJTE JI DO TELEVIZE!!!!
  • XENA

XENA JE FAKTICKY BORKA!!!
    BYLO BY SUPER KDYBY SE ZASE JEJI VSECHNY DILY VYSILALY!
  • Xenička

Lucy je ta nejúzasnější herečka na světě uplně ji zbozňuju*14* Je porád tak krásná a skvělá nikdo jí nesahá ani po kotníky *13* mohli by nám zase zopáknout vsechny díly *15*
    • Re: Xenička

jasne kamo taky ji miluju je fakt dokonala at zije xena *4*
  • Moje nejlepší herečka!!!

Na seriál Xena sem se mohla dívat furt *4* když sem byla malá tak sem na ní nějak zapoměla *5* !!!!A ted zase vzpoměla *3* !!!!A je to moje nejlepší herečka *1* je fakt super nej nej ze všech hereček *9* !!!!Kdyžtak mi pište na Alík dětský internet na -Xena- určo vám napíšu!!!! *3* *3* *3* *3* *3*
  • princezna

Tak Xenu jsem vždycky mohla. Na seriálu se mi líbila hlavně bojová umění které tato herečka ovládala *1* Musím říct,že bych to taky chtěla umět *15*
    • Re: princezna

Lol..tak Lucy umí jen s mečem..ale všechny triky za ní dělala Zoe Bell( dublérka )...i když Lucy se snažila co nejvíce natáčet sama... *14*
      • Re: Re: princezna

Lucy si v prvních seriích skoro vše hrála sama, ale na konci je pravda že už hodně zaskakovala Zoe *3* to ale nic nemění na velkém umu Lucy a Reneé, který tomu seriálu dal duši *1*
  • veruunka

xena je drsna bojovnice *14* krasna a silna jak skala *16* *13* *1* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit