-
Beethoven byl Nadčlověk-Bůh! Jen tudy k Němu vede cesta! Přes Génia a mou Poesii a Filosofii!
-
-
AhoJ :? ja chsem Mylož a mám rád kluki puzo mujh *14*
-
-
betoven byl dobrim skladatelem... *4* *16*
-
ta gramatika!
považován za génia, nikoli génie *13* -
Ahoj všem ,, alexandra.fiedlerova - , milá dámo - vy jste samo sebou ženská z pultu not chytrostí všech keců jako puntíky na nose, a čárky žvastů . Nechtěla by jste raději už zanechat vaše hašteření a názory ? Nechejte opravdu životní posudky těm kdo opravdu jsou profesi znalci životopisců. Ten kdo o něm studuje , ví kde je pravda a jaky byl. Jste normalní? Připadá mě to, jako by jste byla Beethovenovou manželkou :D ! ? A co se týče ostatních dementů co předělavají Beethovena a osobnost jaký nebyl zlý člověk atd.. si každý posoudí sám o tom člověku co o Beethovenu plácne, a nebo ktery nic o něm neví.No a hlupák ten co kdo píše za blbosti co nebylo.. pani dokonala.. Jinak urážet kolem sebe neni nutne jako Vy. Každý má právo napsat svůj názor i kdyby byl sebeméně dementni. To však neda vám za právo urážet lidi :( , co třeba berou jen male info o něm nebo si vzýt názor , jestli je to tak nebo onak. Vemte si že, Beethoven nebyl jediný a neni jen jeden skladatel, takže tady se jedná o osobnost a jaký byl skladatel v osobnosti si každy vryje sám do paměti. Ať do úžasu nebo do nuly. A pro ty, kdo je Beethoven pro ostatni vzorem , bude vždy hvězdou , nebo miláčkem pro fanoušky. Takže klid Pepa
-
-
Tak už odepište: gregorkoidl@centrum.cz Největší Básník a Filosof světa jsem! Gregor Koidl Poslední Beethoven!
-
-
Kristova noho! Zní to jako, od spoluobčanů co propaguji ,, probuťte se,, *1* *15* dobrou noc *6*
-
-
-
ludwig van bethowen ma krasne pesnicky. pocula som jeho pesnicku pre elisku/po nemecky:fur Elise/ a je krasna. a aj ostatne su pekne. *3* *3* *3* *3* *3*
-
Já jsem Bethowen je mi 8 a jsem KKT :D *1*
-
je to uplnej kkt *5*
-
Tohle je ten facebook?
-
-
Ano :D
*14*
-
-