-
Jo, to nám učitelka říkala, jakej to byl fajn student - taky jsem studovala na OA v Lounech.
-
Víte co je super?Že má narozeniny stejný den jako já.:-)Ale mě bude teprve 10 a jemu už 34. *2*
-
-
Asi pisu pozde ale jsem ve stejne situaci jeste k tomu kdyz clovek ktery ho touzi poznat zjisti ze ma dite i manzelku:(
-
-
vše nej
Všechno nejlepší!! :))♥ -
supeeer
Holky,na Prima Love každý víkend v 17:10 h.hraje Ošklivka Katka *14* *14* A navíc bude hrát v nějakým novém seriálu na Primě *3* -
žadnej
Ikdyž je hezkej a "doookonalej", proboha z těch vaších keců by se mohl někdo poblít, chudák on sám. Tohle číst...Proč to musíte ventilovat? -
Pichas baby nad 60?
-
-
vždyt je mlady a ma svou rodinu *16*
-
-
forever jung
-
Včera jsem byla v Opavském divadle na Poprask na laguně, kde hrál Lukáš a bylo to senzační!!! Skvělá činohra a výběr hudby byl úžasný! Každopádně zahrál svou roli dokonale. Moc dobrý herec. Obdivuji. *4*
-
-
Souhlasím s tebou :) bylo tu úžasné a on to umí zahrát nádherně. Rozhodly jsme se s kámoškou co jsem tam byla že v tom únoru na to jdem znova... *4* *4* *4*
-
-
Všechno nejlepší! :-) :-)
-
byla jsem na natáčení ordinačky jako kompars..a musím říct,že je to borec..přejvapilo mě jak je vysoký... a taky jak je milý a na nic si nehraje..bysl strašně příjemný a ochodný se vyfotit...a ještě si u focenídělal srandu..ne jak ostatní k.... z ordinačky viz.Rachlý.(Mázl)ten se tvářil jak kdyby mu to tam patřilo...dávám fotku:)