-
Moooc sympatický herec
By mně zajímalo jestli někdy čte Lukáš příspěvky v téhle diskuzi... *4* Jinak moooc sympatický herec. -
-
lukas je strasne bozi je jinej nes vini kluci
*4* *14* *8*
-
-
dobře, tak já budu ještě hnusnější :D V úterý u nás bylo na gymplu listování. Až pa mi děcka řekli,kdo to bude hrát. Celou hru sem se buchala smíchy :'D příšerně dobrej herec. Mno a jakmile mi to kamoš pošle.Tak budu mít v komplu fotku s ním O:) *2* Přitvrdím :D Včera byl u nás ve škole zas :D potkala sem ho na chodbě *1* a eště větší sranda je,že nebydlí daleko..asi tak 10 km ode mně? Jo,někdy se za ním asi budu muset stavit.Luke,seš super! *4* *15*
-
Od ŠtĚpÁnKy ♥
_On Je MoC hEzKeJ_mĚ bY tAkY zAjÍmAlO, jEsTlI tYhLe KoMeNtÁřE čTe =o) _A jEsTlI bY pOsLaL fOtKu S aUtOgRaMeM_ =o* _FeŠáK tO jE_ *14* _A dObReJ hErEc_ :) -
-
Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥
Tady je diskuze na jeho stránkách, tak si ji pročti a dozvíš se i jak je to s autogramy: http://www.hejlik.cz/ohlasy ... *3* *14* *14*
-
-
Sympaťák
Souhlasím s tím, že je Lukáš velký sympaťák. I když jsem ve věku, kdy i moje děti jsou od něho o něco starší, moc se vždy těším na pondělí - na Ošklivku Katku, nebo je to oddechový seriál a na Lukáše se dobře dívá. Je moc hezký a sympatický. *3* -
-
Re: Sympaťák
souhlasíííím s Vámi *1*
-
-
uzasnej
fakt uzasnej! a neni mi pod patnáct.ani pod dvacet:-) proste krasnej chlap -
lukáš
Lukáš je podle mě fakt pěknej.kvůli němu se dívám na Vím cos dělal v pátek i když mě to moc nebaví ale Luk to tak skvěle moderuje.Docela mě štve že skončí Ošklivka Katka dost dobře se na to dívá.No prostě Hejlík je fakt boží!!! *14* -
:-)
ahoj všichni máte pravdu že je Lukáš supr herec jenom musím souhlasit!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
V ordinaci v růžoví rahrade je uplne bohskej *6* *14* *15* *14* *14* *14*
-
ahoj
Lukáš je upe boží včera jsem ho viděla mám jeho podpisovku i fotky má boží hlas a j up boží! *14* -
Opava
Včera 17.6 jsem měla tu čest vidět Lukáše v Opavském divadle v činohře Bouře.Byl skvělí. *4*