Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holky!!

Holky, co je Vám do toho, s kým já chodím! Myslím, že Vám to může být úplně jedno! Já Lukáše miluju a on mě, tak nevím o co Vám jde .. Jste jen malé, poblázněné puberťačky s platonickou láskou .. A laskavě mě neurážejte ! *16*
  • fotka..!!!!

vite co ja to fotku stahnu a zkusim ju sem nejak dat...ju ale moc z toho nadseni nebudete *9*
  • Lukáš a Kristýna

Holky boužel je to pravda protože se viděla i fotky jak se spolem cucaji toto je ta stranka kde sem to videla *10*

jakhttp://sip.denik.cz/show/ kantor---zaprel-svou-pritelkyni2008 0422.html
    ale možná vám to nepujde zobrazit... *9*
  • Re: Re: OH

Fajn ségry já teda taky patřím k vám *1*
  • Re: Re: Lukášek a Kristýna

to doufám,že to je kravina!!! *9*
  • Re: Lukášek a Kristýna

Ahoj já sem to taky četla ale všichni říkaj že to je kravina.
    Kristýna je kráva je to sestřenka Anny Ungrový *9* *5*
  • Lukášek a Kristýna

Ahoj prej spolu chodí jo Lukáš a Kristína,protože jsem to četla na netu.Hmm tak navim co je na tom pravdy.Já myslela že se říkalo,že se rozešli *16*
  • Re: OH

Cauky,..me je taky 21..tak si rikam,nejsme na to stary?? *1* *1*
  • Lukášéééék

Ahojky jsi upe božííí strašně Vám fandím ale hlavně tobě!! Jsi prostě neJ budu moc ráda když se ozveš na mail Rejkova.L@seznam.cz Měj se a plsssss písni awoj
  • kočík

týýýo on je prostě úžasnej nejkrásnější z celýho X Factoru i z All X :D je prostě krásnej a u filmíku sem taky brečela:( ale jako milujů ho:) *14*
  • Ashley

Juuuuuuuuuuu.........!!!!!Ja fakt Lukaska miluju ach mamo ho tak rada porad se mi o nem zda a tak!To vam reknu jeden trapas!!Ve skole jsme meli chemii a me to nebavilo tak jsem usla a ucitel me vyvolal a ja prave snila a ja vistrelila a neco jsem rekla ale to vam rikat nebudu vy by ste se smali no ale jak jsem to rekla tak jsem dostala poznamku a tam stalo:PRI HODINE SPI A VYKRIKLA NA UCITELE..................!
    No des a navic me jeste skousel u tabule ale mela jsem za 2 tak to de! *4*
  • kusácek

mno tak lukásek je jako fakt kusácek :* moooc krásnej jako a stimhle ucesem je snad ete víc sexxxxy *14* *14* *14*
  • Tmavomodrý svět

Jo...a tayk sem u toho filmu brečela jako želva když Lukáška sestřelili... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Tmavomodrý svět

Nu viděli ste Tmavomodrý svět?Já jo *9* *9* *9* *9*film to je krásnej až na to že Lukášek zemřel a sapdl z toho letadla..který nějaký posraný Američani nebo kdo...museli sestřelit.. *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Jinak mi pište kdykoliv můžeš i ty Lukášku-samozřejmě:)
    e-mail:katerinastoklova@seznam.cz
  • Lukášek:)

Nu All-x jsou prostě nejlepší z celého X-factoru,nu a hlavně Lukášek...ten je krááááásnej:O*
    Miluju vás klucíííííí..:)
    PS:držim moc palečky:) *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Jo to máš pravdu že byl roztomilej a moc a mohlo by být víc dílů to by bylo dobré měj se hezky čauky *3* *4* *1*
  • OH"

JJ, Lukyn je uzasnej, fakt k sezrani... nemam slov... KUS... a to mi je 21 a jsem z toho hotova *8* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Já aspon doufám že to bude mít víc dílů a kdyby to Lukášek přežil to by bylo moc fajn, protože tam hrál jen chvilku. A byl moc roztomilej jak pořád kreslil ty holky. *4*
  • Taky Taky

Taky jsem koukala ted v tv na tmavomodry svet a potom jsem zjistila ze uz jsem to vlastne kdysi videla:) ale jinak peknej film, ale docela smutnej.Lukas tam je peknej, ale takovej ten blondak cotam mel docela hlavni roli byl taky hezkej ze:)jinak fandete all x ptacata:) papa
  • Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

aojky Lilous fakt?Tož o tom nic nevím že to má víc dílů ale pravda to může být aj to stím Lukášem to může být pravda co víš protože oni ho tam ukázali jenom jak tam leží tak třeba to přežije ale pokud to má teda víc dílů no uvidíme a prosimtě kdyžtak zjisti jestli to má víc dílů a prosím napiš měj se hezky aojky *4* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit