-
Re: Re: Tmavomodrý svět
Ahoj Barčo a Kájo já sem to taky viděla a hrozně sem u toho brečela ale jeden muj kámoš říka že to má víc dílů a můj brácha říkal něco o tom že je taky víc dílu a že to Lukáš přežije.. ale to je asi kravina vidte? *9* -
Re: Tmavomodrý svět
ahoj Kájo dívala jsem se bylo tu super sice jsem to už viděla po druhé ale to mi vůbec nevadí a škoda že ho tam potom zabili to bylo smutný ale jinak byl to pěkný film a myslím že tam hrál hezky Lukášek měj se hezky ahojky *4* *3* *3* -
Tmavomodrý svět
viděly jste holky tmavomodrý svět???já jo a bylo to super!!!Lukáš měl hustý vlasy...ale škoda,že ho potom zabili!! *9* *9* jsem přitom i brečela!!škoda,že si tam moc nezahrál!!! kdo by si chtěl pokecat nebo i ty Lukáši tak mi plsky napište na moje icq 455663507 a nebo mi napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz a nebo se jukněte na můj blog www.karolinkaf.blog.cz tak zetím ahoj!! *3* *1* *1* -
Kontakt by nebyl??
ahojda pokud máte někdo kontakt na Lukáška tak plsky napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz díky moc *4* *3* *14* -
Lukášek
Čau Lukáši jsi ten nejlepší kluk z ALL-X doopravdy mooooooooc ti fandím Lucka *4* *4* *3* -
Lukine čau
Jestli pak si ještě pamatuješ na tu holku co si za vama chodila hrát když jste byly malí? tak to jsem já a ted mám taky takový caparty jako jsi byl ty ahoj Lenka *4* *5* -
:-)
Holky, jak se takhle muzete upinat na nekoho, koho vubec neznate a kdo se vam jen libim. Uznavam, vypada sympaticky, ale vratte se na zem a radci se koukejte kolem sebe, tak vás čeká více, než snění. *3* -
lukinek
jo a to je moje icq 472575715a jestli mas taky icq tak mi ho prosim napis ja ho hledam na vsech strankach kde je to mozny a mam vase vytiskli fotky a vase fotecky ulezeny v pocitaci tak papa *1* *3* *14* *4* *3* *4* -
lukinek♥♥♥♥♥♥♥
ahoj ja jsem tvoje nej faninka a jestl budes mit cas tak mi napis na email odiso30@seznam.cz ahoj *14* ja bysem se chtela seznamit a jestli nekdy budete v olomouci v olimpiji tak tam pojede protoze jste fakt super ale ty nej tak prosim odepis co nejdrim nemuzu se dockat *3* *14* *14* *1* *3* -
Jeho holka
Jako řekněte mi, že to není pravda:(..prosím:(..nejsem žádná malá hysterka..ale tohle NEMŮŽE bejt pravda:(( -
Re: Re: Kontakt na Lukiho
jo jo otbě bych to s radostí napsala *4* -
Lukášek:)
Nu Lukášek je nejlepší,úžasnej klučina... *14* -
Re: Kontakt na Lukiho
pls jestli bys neco sehnala pls napis mi na mail:katerinastoklova@seznam.cz -
ALL-X
Nu All-x sou prostě nejlepší od začátku sem jim fandila...ale koho mam nejvíc ráda je Lukášek...:)Je strašně hodnej a při filmu Tmavomodrý svět sem i brečela *9* -
Četnické humoresky
Nevíte někdo, ve kterým díle Četnických humoresek Lukáš hrál? Díky... *4* -
Re: Re: lukášek
fakt tož to je skvělý no já jenom že když si najedeš na blog all x tak je tam napsaný celý článek o tom jak spolu chodí tak nevím no ale každopádně ti děkuji za odpověď měj se hezky aojky *3* *4* -
Re: Tak kolik?
ahojky Kačko všimla jsem si toho už dávno v novinách píšou že 28 a na internetu 27 hrůza kdo se má pak v tom vyznat že? měj se hezky aojky *3* -
Re: Re: lukášek
a ty ses nim už nekdy potkala?? já sem si myslela že taky holku má.. *9* *9* -
Re: Tak kolik?
Aha, tak jsem zjistila, že tu sklerózu asi fakt mám...Je mu opravdu 27...Asi už stárnu...Ach jo... *9* -
Tak kolik?
Tak teď nevím, jestli mám sklerózu nebo ne, ale zdá se mi, že ještě nedávno tam bylo napsáno, že Lukáškovi je 28 a ne 27...Možná, že se pletu, sama nevím...Nevšimli jste si toho?