-
...
Ahoj Luky jen ti chci popřát hodně štestí na uzdravení a musim ti říct že i s tim monclem seš pořát krásnej *14* takže koukej bojovat a uzdravit se chci tě zase vidět na trati zavodit...pa anet *14* -
to zvládneš
Luky drž se ty to zvládneš -
hlavne zdravi
luki, preji ti hodne pevne vule.. to zvladnes.. -
-
Re: hlavne zdravi
Luki doufám že se uzdravíš a všem vytřeš zrak.........držím ti palečky *14* *14* *14* *4* *1* -
-
Re: Re: hlavne zdravi
ahojky Lukasku drzim ti moc palce to zvladnes verim ti moc....nenate na nej niko cislo a jsem ho omilem smazala *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: hlavne zdravi
ahoj LUKY drzim palce a sem stebou a zvladnes vit ze jo ja ti verim sem stebou *14* *14* *14*
-
-
-
-
Držíme palečky!!
Ahoj Lukáši, chci Ti za naši rodinu popřát hodně sil a pevné vůle! Nevzdávej se a bojuj!! Mám 2 syny 15 a 18, vím, jak asi tvým rodičům i tobě musí být. Proto vám všem přeji hodně sil a Tobě hodně štěstí!!!!! *4* -
Držíme palce!
Hlavně ať jsi z toho brzy venku:) Co nejdřív se uzdrav, ať nenecháš svoje fandy ve štychu moc dlouho!:) Přeju štěstí a co nejvíc dalích úspěchů o:);) -
Ahoj Lukas
Prajem ti skore uzdravenie :-)) moc ti drzim palce :-) -
:-)
Luki moc ti držím pěsti na uzdravení,bylo by škoda takového krasného kluka jak jsi ty :-) Hodně štěstí!!! *14* *14* -
Hodně sil
Ahoj Lukáši,přeji tobě i tvým rodičům hodně sil. Bojuj ,teď jedeš nejdůležitější závod života. Mám 19letého syna,který taky sportuje - už jsme také zažili hodně špatný pád - bojoval-zvítězil.I TY TO MUSÍŠ ZVLÁDNOUT - DRŽÍME TI PĚSTI. -
Je to těžkej závod
Jedeš nejtěžší závod svýho života, ale seš bojovník a určitě ho vyhraješ. A všichni vod nás ti držej palce tak JEĎ! :-) -
hodně sil
Lukáši drž se a bojuj. Bohužel Míša už svůj nejtěžší závod nedojel. Tak ty makej ať vyhraješ