Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt už dost hádek je to zbytečný *7* *7*
  • hele vy TRAPNÝ directionky ta vaše tak zvaná kapela se pomalu ale jistě rozpadá tak držte huby a táhněte do pr**le *16* *16* *16* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
    • Přesně tak *16* *16* *16* *16* *16*
  • dyď se nehádáme jen mluvíme o tom že by sme toho handrkování mezi fanoušky 1D a 5SOS nechali *3* *15* *2* *1*
  • Niallerko slyšelas že se ti 1D rozpadá Harry chce totiž zkusit sólo!!!
    Smůla co.
    • Harry by kapelu neoooopustil sou to jen keci uz by skoncily davno ppppiiiccoo
      • Dneska to řikali znova chce je opustit dokud je kapela na výsluní a chce začít sám a znova.
        • Kolikrat uz to rikaly
  • Jsi skvělý
  • Narodil se ve stejný den ! *14*
  • všimli ste si někdo že to nejsou fanoušci 5SOS kdo to rozpoutal a souhlasí s tím že by sme toho měli nechat (já s tím taky souhlasim)
    ale oni nás nenechaji na pokoji a pííšou a pííšou a pííšou a pííšou a pííšou a pííšou a pííšou(už mě to nebaví)sem póóřáád a póóřáád a póóřáád a pořád apořád apořád to samí do kola dobře maji jinej názor než my a co ale póóřáád do kola musíte uznat že je fakt PRŮŮDA a PRŮŮDA a PRŮŮDA a PRŮŮDA
    a oni sou očividně rádi za ty děsný průůdilky a průůdilky a průůdilky ale mohli by si najít jinej rajon
    • Hlavně nechápu to když je zajímají 1D, tak proč se lezou. Ať si komentujou 1D a sem nelezou. Přeci nepolezu na někoho koho nemám tak strašně ráda. *7*
  • Máš úplnou pravdu,jsou to odpadlíci *16* *16*
    • Zalez mokrá fanynko
  • sama bych to nenapsala líp i když je pravda 5SOS maji víc písniček a jejich texty maji no já prostě nevim jak to řícct noooo sou takový romantický a některý i roztomilý
    ale mezi mnou a mejma kámoškama je to takový divný nemám s nima o čem mluvit ale pokud se mám přiznat sou to trochu závody ona mi vlepila do gezichtu (ksichtu) dyž v bravu párkrát vyšel plakát a text písničky the Janoskians ale 5SOS vycházej častějc kupuju si každý bravo a popcorn už 2 roky v kuse a ani jedno číslo sem nevznechala a proto si to dycky prohlídnem a pak si vmetáme do gezichtu co tam maji the J.........ale výhoda v novym popcornu vyšli milostný zatykače na 5SOS je tam všechno o tom jáký by měly bejt jejich holky už sem si to přečetla 36
    ale aby bylo jasno to s tim vmetánim do gezichtu to nedělám moc ráda
    ale jinak souhlasím s ffwriter *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    nemaji to bejt závody to je špatný
    ale zase je fakt ,že the J......... sou spíš youtebeři a nejdou srovnávat s 5SOS
    sem mimo zároveň mě to štve a zároveň si mysli ,že to je špatný asi mi praskne hlava
  • on je cely božíí krasny nadherny je dobře že ho znam *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit