Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday my love *14*
  • přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a taky sem už nepiš že 5SOS sou teplouši když si Michael píše s Teilor S. a taky maji holky tak drž klapačku *16* *16* *16* *10* *10* *13* *13* *13* *11* *11* *9* *9* *9* *8* *8* *7* *7* *7*
    • adasek.horaki
      kluci nemají holky ale máš pravdu nejseou teplouši
    • Oooo di se raci vybrecet za svym klukem ovsem jestli nakeho mas
  • Uz toho konecne nechte uz se nehadejte je to na nic -,-
  • Jo souhlas jsou nejlepší *14* *1*
  • Jo tak to je dobrej nápad konec vzájemnýho pomlouvání *3* *4*
  • nailerko už by si mohla přestat všichni víme co si myslíš my tě za to nevidíme že máš ráda něco jinýho ani by sme sem nepsali že si TRAPKA atd. ale ty to tady přemíláš pořád do kola a nás už to fakt ale fakt nebaví'!!!!!!!!! tímhle akorád dokazuješ že si rozmazlená fiflena který rodiče koupí všechno o co si řekne a vždycky musí bejt po tvým!!!!!!!! dokud všichni tady nepřestoupí na 1D nepřestaneš nás prudit i když tě docela chápu prostě si rozmazlená holka kterou kvůli tomu nikdo nemá rád a tak se snažíš se trochu zviditelnit tím že prudí ostatní ale pokud mám mluvit za sebe já bych 1D snesla všichni sme fanynky a oni sou kámoši tak proč nás všechny rozhádáváš?????????? spousta fanynek 1D si hledí svýho tak proč to neděláš taky?????????? my by sme to taky dělaly kdyby si sem ty pořád nevnucovala svůj názor!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SE NAD SEBOU ZAMYSLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *16* *13* *9* *8*
    • Tak jo mas pravdu ale mama mi vse dat nemuze a mam,dost kamosu ale proste je nesnasim ale uz jim nebudu nadavat a sem prava Niallerka,ale fanousci 5sos nevydavejte se za mne na 1D zdar
    • moje řeč *4*
  • Písničky "She look so perfect" a "Don´t stop" jsou super *15* *15* *15*
  • Jo fakt souhlasim s Klárou k čemu vám to je že se hádáte pomůže vám to?
  • Proč je tu napsané, že dnes slaví 17, když slaví 18? O.o o.O
    • Trochu LoL
  • A zajímalo by mě jestli byste mu to řekli do očí, že ho milujete

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit