Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Niallerko a vadi ti to ze treba se naam libi 5SOS a ne 1D?
    • A víš co se poděl? Že jsou obě skupiny stejný :'DDD tak vám sem něco napíšu vy si vůbec do huby 1D neberte protože mi to o 5SOS taky neříkáme :D takže jestli nechcete mít problémy radši zalezte a držte si ty nevimáchaný huby zamčený! :)
      • Nauč se psát!!!Nevymáchaný je s tvrdym y.Až se naučíš psát zavřem hubu,teď jí drž ty,nádhero!!
        • Di nekam
          • A nebo di někam ty *6* *6* .....
    • Přesně tak my je máme na rozdíl od tebe rádi.Fakt je trapný jak nám pořád cpeš pitomí 1D *16* *12* Ty si myslíš,že tady o ně někdo stojí když si na osobnostech u Lukeyho???
  • tak co kdyby sme se na ty hádky mezi fanoušky 1D a 5SOS vybodli a každej si bude hledět svýho ????????????????????????????????
    byla bych ráda kdyby to takhle fungovalo
  • Happy b-day luke i love you ...<3
  • nemusíte se hádat *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *11* *11* *11*
  • Jak já si u všechny čtyř čtu ty komentáře tak zjišťuji že 1D mají vážně hrozné fans.... Nedivím se že Zayn odešel
    • *všech
  • chci jít na jeho koncert *9* *13*
    • Co tam?
      • A co ty tady?
    • vaness123v
      *jejich koncert
      Ve skupině není jenom Lucas ;)
  • Holky? jak se jmenujou fans 5SOS? :O :3
    • 5SOS FAM nebo 5SOS Family
    • 5sosfamily :33
    • 5sosfamily :))
    • Denn
      Fanoušci 5SOS... říkáme si 5SOS Family... nemáme zatím žádné určité méno...v této doméně zrovna Mike,Luke,Cal ani Ash nebyli moc kreativní :D :]]
  • Kukynka Já bych mu to řekla. *14*
  • Pozrela som si to dievča na fb a aj na instagrame. ... môj názor je že je to trápne. Luke je pekný a aj ja som faninka 5sos ale to čo ona robí tak to je fakt veľa .
    • panebože ono to má instagram?! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Taky si říkám. Přidala jsem si ji do přátel na fb a dělám že jí to "věřím" *1* Nikdy by mě nenapadlo říct to co mi ona nakecala *1* Nejhorší je to, že ona si opravdu myslí, že jí věřím *1* *1* *1*
  • Nejhezčí<3 nejlepšííí aww:3 miluju ho<33 *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit