Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejlepší na celým světě:*zbožňuju ho:-DDD
    • Nejlepsí na celém svěťe je Niall Horan!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Jdi dopr*ele Nillerka ,už seš fakt trapná.A nemusíš 5SOS hatovat, nic ti neudělali !
        • Musím a ty si trapka
          • Niallerka ... vysvětli mi jednu věc. Proč se raději nestaráš o Nialla a lezeš na Luka, když je podle tebe Niall nej?!!!! *11*
          • jasně...
            • A furt sem nezmněnila nâzor furt to sou blbové
  • Je úžasnej:-*zbožňuju ho
  • jo a to co tam je napsaný je kravina on nemá 193 ale 189 Calum má 190 Asnton 183 a Michael 185 je to BLBOST KRAVINA co pak nevíte že ten profil tady si nezakládal on jenom tam něco napsali a vykašlali se na to jo a Calum je višší než Luke je to vidět na fotkách i videích
    jo a je dokonalej to se ti fakt nezdá
    a přez twiter nebo fb zlatíčko to on si vůbec nečte ,žijeme v úúúúúúplně jinym časovym pásmu A VÍŠ KOLIK FANS MU TAKHLE PÍŠE???????????????? takže mu choděj přání ve dne i v noci to si myslíš ,že si bude čís miliardu vzkazů úúúúúplně stejnýho typu jako: HAPPY BIRTHDAY a I LOVE YOU kdyby si měl všechny ty vzkazy přečíst Tak by u toho seděl ještě teď a žádnou novou písničku by nevidali ZLATÍČKO
    JEMU STAČÍ KDYŽ SI PŘEČTE 2-3
    *5* *5* *5* *3* *15* *2* *2* *1*
    JO A SORRY ,ŽE PÍŠU TAKHLE 3 VZKAZY ZA SEBOU VĚTŠINU SEM SI PŘEČETLA AŽ PAK PŘEDPOKLÁDALA SEM ,ŽE TO BUDOU PŘÁNÍ *3* *3* *3* *15* *2* *1* *5* *4* *4* *4* *5* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *2* *2* *1* *15* *2* *3*
    • Podle mě je Luke vyšší než Calum, ale nejsem vědec. *3* Takže to nebudu řešit. Jsou to zlatíčka to se musí nechat. *4*
    • Luke je nejvyšší, ne Calum, a nedělám si srandu
      • Viď, že jo? Odjakživa mi přišel Luke vyšší než Cal.
  • ja ho tak milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3333333333333333333333333333333333333333333333333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :*************♥♥♥♥♥ je tak krásnější a roztomilejší ja jsem do ♥Lukyčka♥ zamilovaná
    • ale jto je to kto je 5 sos vubec onich nic nevim a a ni mna nezaujimaju co robite ze iba kvuli lukovi alebo jak sa vola koukla sem :) ;) si to video jeen krat a zdaju sa mi ti chalani nsmysleby a sprosti
  • Souhlasim s Klárou a něco ti napíšu ty nepovedená directionerko.Harry Styles-Hnusnej Slizoun, Niall Horan-Namyšlenej Homouš, Liam Payne-Lacinej Podvodník ,Zayn Malik- Zakopanej Metrosexuál,Louis Tomlinson-Lhář a Teplouš.Tak si to zapamatuj a jdi prudit někam jinam!!!!!!!!!!!!P.S.Mám z tebe fakt srandu,ty ubožačko *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • Jo Luke Hemmings ~devk** deb*l ,Ashhon Irvin Biosexual,Michael clifford ,namyslenej blb Calum Hood slizounek az bych blila ani ty zrudy neumi spivat no fuuuuuj i ja lip spivam i deb*l justin proste cur**ci no boze vetsi hnusaci nez sou oni sem nevidela
      • To bych tě chtěla vidět jak zpíváš.Při tvým zpěvu praskaj okna,ne?A ty tvý teplouši nezpívaj,ale skřehotaj!A už to nebude dlouho trvat a rozpadnou se.A divim se,že se ti při tvý nízký inteligenci nelíbí Justin,protože to by k tobě sedělo. *15*
        • Proboha hele nechodíš ty náhodou do 1 třídy? jsi trochu divná a to 1 bývají
          • A kam chodíš ty?To bude nějaká zvláštní škola pro podprůmněrný ubožáky,protože ty si zrovna ukázkovej případ *15* *15* *15* *15*
            • A ty do jeslicek
              • Reakce na příspěvek:

Hlavně že ty máš gramatiku úplně v háji
            • neřeknu protože nechci aby jste to věděli ubožačky
          • Chodim na gympl na rozdíl od tebe ty k*ávo.
            • ta Directionerka prý chodí na gympl a i já umím gramatiku lépe jak ona a to jsem na základce :D 5sos fans army ✌❤
            • A představ si to že já taky já jsem taky chytrá výš
  • Prajem mu všetko najlepšie do života, aby bol šťastný a zdravý a vždy sa usmieval :)
  • Všechno nejlepší *14*
  • Ty vogo kdy konečně přestanou hádky mezi fanoušky 5sos a 1D dočkám se toho.
    (Asi ne)
    • souhlasim s tebou
  • adelka8181
    Vše nej!! *14*
  • zlatíčka doufám že si uvědomujete, že Luke si ty vaše roztomilý přáníčka k narozkám nikdy nepřečte, je to fakt sad, to tady číst *2*
    • No jasně,ale co, je to stránka o něm tak co mu tu nepopřát.Mnohem lepší je samozřejmě popřát mu přes fb nebo twitter mi to víme Cukroušku :P!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit