Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda připadal mi menší ale taky to nemusí bejt pravda *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *5* *5* *5*
  • dejte pokoj s tim hádáním *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ahojky hele slyšeli jste tu super novinku?1D se rozpadají!!!!No fakt.Teď jsem četla,že Zayn Malik odchází.Sekl jim s tim a nedokončil ani turné!!!Bomba co?A directionerka to konečně má *15* *15*
    • No a ale ostatni zustavaj
    • A co jako? to je bomba jo? Ty si běž radši lehnout ty ubožáku! abys chcípnul!Moc mě ne*er
      • Náhodou je to fakt dobrý,že konečně odešel.Nebude to trvat dlouho a 1D se definitivně rozpadnou. *1* *15* *4* *2*
        • Ty kra** nerozpadli se
        • Di so p+++ kRavo a oni sou furt blbko blBa ze si neposlouchas ti voje deb++ sosaci
          • Ty seš ta největší k*áva directionerko!A já už přišla na to proč akorát pořád 5SOS pomlouváš.Protože sama seš hnusná tak se akorát snažíš nahnat si sebevědomí.A jo určitě se vzhledem hodíš k těm svým 1Debilům.
          • Ale tam můžeš jít ty:D.Já neříkám,že se rozpadli(zatím ještě bohužel ne),jenže to brzo přijde").P.S Určitě propadáš z češtiny,protože nenapíšeš ani jeden komentář bez hrubek *1* *1*
            • No a a s cestiny nepropadam to dela ma mala klavesnicka na mobilu
      • Jdi do pr... *1*
        • Taam muuzes jit ty
      • Moje rec
  • Happy B-Day Lukey!
  • Nail H. je hezkej ale n Luka a HS nemá
  • Ále no na mnňe nemáš poslouchám jejich písničky héééč:DDDD Jako si fakt myslíš že si nejlepší?:D
    • Já jsem nejlepší;) poslouchej si koho chceš ,mě je jedno ..Ale nejlepší jsme já a ty a ostatní mi nešaháte ani po kotníky ;))
      • xD -_- namyšlená:D oo ksem nejj:D
      • Ty si naozaj myslíš že si najlepsia tak na olkých koncertoch si bola? Kolko ich plagátov máš v izbe?... Ja tiez nehovorím ze som najlepsia ale mám ich straaaasne rada ale poznám naozaj veeeela dievcat ktore im fandia ovela viac kdekolvek su idu za nimi.... takze este stale si myslis ze si najlepsia :/ *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Horanka
    Uz tu zase zacinaj hadky at uz to skonci
  • Znám i hezčí, stejně by vás nechtěl. Niall horan z one direction je hezčí
    • Presnev
    • Niall Horan je taky krásný, ale nevím jak todle můžeš napsat takhle
    • Možná pro tebe. My tady píšeme o Lukovi, tak nevím co sem zase s*reš Nialla z 1D ... todle je diskuze o Lukovi a ne Niallovi.
    • Chtělo by to používat mozek zlato *3*
    • No jasně, oba jsou krásní. Ale nemůžeš je soudit podle vzhledu.
      A on by tě asi chtěl co? Haha ha, směju se, ne.
      *One Direction :*
  • L.K se mi nelibi ale Niall Horsn jo
  • ahoj blbci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit