-
nechci se hádat dohadujeme se s directionkama a aby sme se hádali ještě mezi sebou to fakt nejde ale byla sem na jejch koncertě v německu a stáli tam a podepisovali fanynkám nějaký fotky a Cal mi připadal vyšší sice jenom o kousek ale stejně proto si to myslim
-
souhlasím s Niallerkou
-
-
*1*
-
-
co naněm pěkného
-
-
Na něm je pěkný všechno asi nemáš oči *15*
-
-
To vi asi nemáte oči když se vám libí
-
-
vlasy...oči..úsměv..rty..tělo...ruce...zadek...bradavky.. svaly..hlas..ramena..jazyk..prsty..nosík...vážněj výraz..zoubky..pierc..jeho ošukaný dojem...obočí..ouška... *3*
-
prostě všechno *4* *14*
-
-
Happy ester blbci
-
-
Nauč se anglicky Niallerko.A když jsi nedostala pomlázkou třeba aspoň uschneš :D:D *1*
-
-
To tezko bLbko
-
-
Hmmm.I ten největší blbec časem odpadne *2*
-
-
To je pravda *1* Snad to tak bude a konečně přestane prudit *2*
-
-
No tak tobě "taky" blbko.Doufám,že tě někdo dopoledne tak zpráskal pomlázkou,že si tři týdny nesedněš:D.Jo vrátila ses a co??????Tvoje pitomý komentáře jsme prežili tak přežijem i ty nový *6* *6* *6*
-
-
Nikdo mne nespraskal klarino
-
-
No a?Mě je to jedno....
-
-
-
-
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to je trapný že někdo píše tak trapný komentáře co si o sobě myslíte vy FIFLENY jo pochopím že tu píšete že ho milujete že je užasnej TRAPÁCI to je pravda oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Nechtěla bych
-
To sem ja ta Roynka co sem tady psala neco The Janoskians :D.Ja sem ted The Janoskians Fan Girl.Uz nejsem 5SOS Fan.A me by bylo blby tady nekoho hejtovat porad jak Niallerka kdyz nejsem nekoho Fan(s)...Sorry ze to tady zrovna pisu...Ale pisu takovej svuj nazor :')
-
-
*neco o
-
-
to možná jo ale rozhodně sou lepší než 1D
BLEEEEE *8* *8* *11* *11* *16* *16* *13* *13* *8* *7* *7* -
-
Asi tak no *1* *1*
-
-
Baby, ja som síce o 5 rokov mladšia ako on, no aj tak musím povedať, že som do neho úplne zbláznená.
-
Je to fakt sexouš ale na HS nemá.
-
Baby, baby, nehádajte sa veď som dva roky bola jeho suseda, tak ja mám väčšiu šancu, že so mnou bude chodiť, ale v skutočnosti je ešte krajší ako na fotke, môžem Vám povedať :D