Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj budoucí manžel :3 Největší ňuňák to je <3 *14* *14*
  • Nic proti The Janoskians ale podle mího se ta skupina tak trochu předvádí.
  • to si děláš p**el všichni přecházej na The Janoskians 1.byla moje best friends Agi ta pak nakazila i áďu a tak sem varovala Aničku a Saču ,který sice bydlej jinde ale nakonec tam skončili taky takže sem jediná fan.... 5SOS už mě s tím VÁŽNĚ ale VÁŽNĚ ŠTVETE i když podle mě má Beau úúúplně dokonalý břišáky tak mě stačí abych se jednou podívala na AMNESII a hned se mi vybavý ta zima kdy sem byla do zamilovaná (ne ,že bych teť nebyla ale před tím to byla novinka)5SOS byla to nádhera a na víc sou písničky 5SOS ,který nikde neseženeš a když si je pustim a .........
    ale už mě s tím všichni se*ete *16* *10* *11* *12* *13* *9* *8* *7*
    • Přesně tak.Ste blbý nebo co.5SOS maj spoustu krásnejch a neoposlouchaných písniček.Kluci v kapele jsou mladý hezký a jejich styl je jedinečnej originální.Návíc to je teda věrnost,jinde ve světě maj davy fanynek mnohem víc než The Janoskians,jsou taky mnohem známější!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Je nejlep
    • +ší
  • Holky, myslela sem si že tyhle stránky jsou od toho aby se fanynky dozvěděli něco o svých oblíbených osobností a né aby se tu hádali. To že se tu hádáte o blbostech mi přijde opravdu ubohý. Šmarja se proberte ne?
  • Harry S. a Niall H. chtěji odejít
    možná si uvědomili že to co zpívaj je trapný a oni sou eště horší a spívaj příšerně jedinej kdo umí trooooochu zpívat je Niall zbytek je technicky upravenej teda on taky ale tak moc asi chtěji dát prostor lepším kapelám jako třeba 5SOS!!!!!! *2* *3* *15* *15* *8*
    • Ale máš smůlu to byli jen pomluvi a 1D aspon nezpívaj na playback 5sou sou jen podělaný čurač** tak one by spíš mněli vypadnou ze světa a 5sos sou na scéně díky 1D jestli to nevíš a pak je 5sos hnusně podvedli
      • Ty jsi kr*vá oni jsou nejlepši skupina :P a milují Lukeho
      • zalez
  • Najednou uz je od The Janoskians klid tady...uz nic nikdo tady o nich nepise a doufam ze uz nikdo nebude :D
  • Já asi taky *15* *14* *14*
  • vše nej *1*
  • páni koukám na to že za tu dobu co sem byla pryč se to tu hodně hejblo ale kdo si čet můj komentář tak sem říkala že ještě 1 komentář a začnu prudit já a taky že jo právě teď hned du na 1D
    sem na temný straně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit