Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • každej doufá v to že odsať ta BLBKA vypadne ale asi všichni/y víme že to se nestane
  • jo a na víc se ty vaši 1D rozpadaji a já mám dojem že vy se z toho taky rozpadáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *10* *12* *11*
    • moc vtipné prasátko moc mě to pobavilo fakt
  • je božíííííííííí *14* *3* *15* *2* *1* *4*
    • Ehm... *7*
  • Jo to je dobrej nápad zkusíme jí ignorovat *5* *5*
  • vidět je naživo je dokonalé <3 :3 byla jsem v Německu na koncertě, kde byli jako předskokani .. bylo úžasné je potkat <3 :3 ty fotky, dokonalý smích a dobrý pokec :3 chtěla bych ten čas vrátit zpět. Splnil se mi druhý sen z několika a jsem za to 100% ráda .. přeju všem ho potkat <3
    • 2.7., Dusseldorf? ; )♥
  • Chcete říct srandu? Nějaká asi dvanáctiletá holčička na fb si hraje na Lukovu 'přítelkyni' a tvrdí, že je těhotná, aby tomu všichni 'věřili' našla na googlu fotku těhotný ženský a založila Lukovi profil, kam tu fotku dala a napsala k tomu "my girlfriend Ada is pregnant i love you" jmenuje se Adasek Hemmings, doporučuju zkouknout její zeď, PROSÍM NEBUDE JAKO ONA, ŘÍKÁ ŽE JE DOSPĚLÁ A "S JEJÍM PŘÍTELEM CHTĚLI MIMIMKO" lol
  • Je krásnější hezoun čumaček
  • Luk je nej nej nej
  • nejradši bych sem něco napsala ale říkala(psala) sem že je budu ignorovat a taky že jo
    vy TRAPKY jedny VYPATLANÝ,VYMATLANÝ co si o sobě SAKRA myslíte že ta vaše PŘEHŘÁTÁ (kapela) je něco extra o tom SILNĚ pochybuju vy KR*VY už ste pěkně trapný vy si o nás říkáte "ježiš ty sou ale blbý oni poslouchaj 5SOS" ale laskavě si uvědomte že ste to vy kdo tady prudí ještě jeden komentář a fakt už du na 1D a začnu prudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a to mi věřte že to udělám jako když mě můj spolužák(bratránek) provovokoval o pracovkách že na něj nevysypu truhlík s hlínou jasně že sem to udělala problém je že mě viděla učitelka
    nesnášim když někdo říká "to nedáš - na to nemáš" pak to vode mě většinou schytaj
    no vidíte já říkala že je budu ignorovat a docela se mi to vede!!!!!!!!!! páni už sem stejná jako moje kámoška(spolužačka) A.P.(mluvim úúúúúúúúúúúúúplně ve stejný ironii)
    • Ahojky skajler545,já už jim ukázala na jejich stránkách zač je toho loket,jestli se fakt naštveš,přidej se.Na hrubej pytel hrubá záplata.
  • Nehádejme se,jestli luka máme rádi,nezáleží na t jestli sme starší nebo mladší.máme u něho šanci každá.=)
    • Ty seš DEBBIE nebo spíš DE*IL?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší