Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke je ten najúžasnejší chalan aký môže byť viem, že s ním nikdy nebudem chodiť ale aj tak je pekný *4* . On má 17 a ja mám 15 viem že so mnou nebude chodiť ale je to úžasný chalan akého poznám :3 :)
  • Můj názor:
    Janoskians jsou částečně spíš youtubeři, že maj pár písniček a říkaj si skupina z nich tu skupinu nedělá, začali točením vlogů a podobných věcí na YT a podle mě u toho mohli klidně zůstat. 5SOS jsou aspoň podle mě pořádná kapela, která ve svým oboru dokázala velký věci. Nevím, jestli znáte celou 'historii' 5SOS, ale odstartoval to Luke přidáváním coverů na YT, později se k němu přidával i Calum s Mikem a jako poslední se k nim po pár měsících přidal Ash s bicíma. 5SOS se sami prosadili, založili vlastní nahrávací společnost a je to úplně jinej level, než Janoskians. Ti by si klidně mohli dělat svoje videa a nesrat se do hudby. Teoreticky kapela nejsou, to že Luke Brooks hraje na kytaru a že v klipu na Mood Swings na Beaua a Jaie zavěsili kytary, na které mimochodem v průběhu celého videa pomalu vůbec nezahráli, z nich kapelu fakt nedělá. Je to prostě pět kluků, co tuctově zpívaj a pokoušej se prorazit ne zrovna v jejich oboru
    Sorreh, jestli někoho urážím, ale nejde porovnávat bandu 'něco jako youtubero-zpěváků' a kapelu.
    Nejde o to, kdo má víc fans, nebo kdo je známější, ale o to, že si obě tyhle party plní svoje sny. Teď už (teda aspoň 5SOS) to nedělají jen pro ty sny, ale hlavně pro fanoušky, kteří je milujou a oni je taky
    Janoskians si určitě taky zaslouží obdiv. Přestože jejich řekněme specializace je spíš na YouTube, dokázali toho taky dost, ale jinak než 5SOS.
    Pro mě vedou jednoznačně 5SOS, to ale neznamená, že budu nenávidět Janoskians, protože některý jejich kreténský fanoušci urážejí 5SOS, nebo naopak.
    Dík, že jsem si tady mohla vylít srdíčko a čau *7*
    • Souhlas *3*
    • Myslím, že nikdo to ještě nevyjádřil líp. Díky za lidi s rozumným názorem jako jsi ty :)
  • Proč se tady hadate nechte toho :(( Lukyček<333333333 a ti 3 jsou super 5sos jsou super miluju Lukyčka Hemmingsa <3333333333333333 :*
    • To já taky"),ale když sem o něm a ostatních z 5SOS píšou vymyšlený blbosti tak je prostě bránim...
      • Ja ho miluju toho Lukycka <3333333333 a tu skupinu taky branim 5sos super :) moje zlaticko Luky miluju te :* ;*
  • adasek.horaki
    jsem tak ráda že znám Luka a kluky z 5SOS *14* *14* *14*
    • Jo to já taky *14* *14*.Já sem je poprvé viděla v klipu She looks so perfect.Co ty?
  • luke is beau *14* *14* *14*
  • I love you Luke <3
  • Jo souhlasim se skajler545
  • Čaute, aj vy sa tešite na "She's kinda hot" ako ja??
    • Jj strašně :)
    • Oni su tak omfg to sa ani neda opisať slovami aký su užasný
      • Tahle skupina je nejlepší co může jsou skvělí a jejich nová písnička je skvělá já já jsem to poslouchala :)))) je nejskvělejší já milují Lukyčka :)****** <33333333333
        • Jo je fakt dokonalá já mám taky ráda Lukeyho *1* *2* *2* *14*
        • Úžasná je ešte slabé slovo <3 stále si ju púšťam dookola :D ja zase milujem Caluma <3 :3333 :**
  • Niallerka my vám taky nepíšeme na one directon že to jsou přeslazení gayové (což taky jsou)!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • To asi tezko Niallovi se libi Demi Lovato Zain s perrie edvards Harry s taylor swifl liama ne im
      • Harry chodí s Louisem baby *3* *15*
        • Ne loiu chodi z eleanor
  • je boží má nádherný oči a s tim percingem je roztomilej
    u mě se to teda střídá jeden den se mi líbí ten a za tejden zase jinej ale všichni maji v sobě něco OKOUZLUJÍCÍHO, ROZTOMLÍHO, ROMANTYCKÝHO I DRSNÝHO a sou naprosto originální.Jejich styl je fakt boží - roztrhaný trička a upnutý taky roztrhaný kalhoty(TEŤKA SI NEMŮŽU VSPOMENOUT JAK SE MENUJOU NO NĚCO MEZI LEGÍNAMA A DŽÍNAMA ALE ROZTRHANÝ)sou ta THE BEST KAPELA NA SVĚTĚ
    I KDYŽ LUKE JE TROCHU NESMĚLEJ - MICHAEL JE DRSŇÁK - ASHTON JE TROHCU UKECANEJ KDYŽ NA TO PŘÍJDE - A CALUM JE CALUM
    a já nevim jak to připadá vám ale já si myslim,že Ashton je pojítko mezi těma všema taky je divný ,že se Michael a Luke dřív nenáviděli a teď sou nooooo nejlepší kámoši i s Calumem a Ashtonem samozdřejmně
    NO PROSTĚ SOU BOŽÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší