Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skajler545
    já mám ráda všechny protože sou božský
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nechci nic říkat , ale celkem se tu ztrapňujete samy před sebou :DD vsak ani jedna z vás na něho nemá , tak co si slibujete...
    • To je pravda že se ztrapňují, ale nemůžeš vědět jestli na něho některá z nich nemá. Myslím si že alespoň jedna určitě.
  • skajler545
    niallerko už si fakt trapná s tím co píšeš a na víc máš tu asi 1-2 lidi který s tebou souhlasí tak si di psát na stránku těch tvejch tarapáků
    *16*
  • Directionerko,můžu ti říct jen jedno fu*k you.Nelez na tyhle stránky blbko,si tim jen zvyšuješ ego??A to jaks tam někomu psala,ať jde za svým klukem jestli nějakého má,tak já si myslím,že ty žádného nemáš a jen tak mít nebudeš,protože s takovou blbkou nikdo moc dlouho nevydrží.A co se týče tý tvý GAYKAPELY tak jestli nevíš,přistihli Liama a Zayna jak se líbaj,tak se jich moc nezastávej. *16* *16* *16* *16* Do ní holky,vyštípem ji odsud *1* *1*
    • Kluka mam a taky mne,pristihli jak se snim libam
      • Tak určitě a důkaz máš kde no??? *1* *1* *1*
        • Na Fb
  • to je světová záhada která zůstane neodhalena *6* *6* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*
  • ashleyevelynfashion
    Zdá se to jenom mně, nebo je dokonalej♥
    • Ne neboj nezdá se to jen tobě je naprosto úžasnej *1* *1* *1* *14*
  • Souhlasím s tebou(máš pravdu 1D jim hodně pomohli ale to ještě není důvod psát sem o 5SOS nějaký hnusný vymyšlený pomluvy) *16* *16* Navíc (taky mám tu knížku) a je fakt,že jsou kámoši,tak já nechápu těch pár slepic co pořád pruděj a nedaj si pokoj.Vážím si těch co nepruděj a jsou normální *3*
  • Lepší než 1D
  • Uz tady radsi nic nepis Niallerko
    • Mas smulu
  • Happy birthday.. You are perfect singer and you´re nice :) Happy B-day <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit