Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je boží má nádherný oči a s tim percingem je roztomilej
    u mě se to teda střídá jeden den se mi líbí ten a za tejden zase jinej ale všichni maji v sobě něco OKOUZLUJÍCÍHO, ROZTOMLÍHO, ROMANTYCKÝHO I DRSNÝHO a sou naprosto originální.Jejich styl je fakt boží - roztrhaný trička a upnutý taky roztrhaný kalhoty(TEŤKA SI NEMŮŽU VSPOMENOUT JAK SE MENUJOU NO NĚCO MEZI LEGÍNAMA A DŽÍNAMA ALE ROZTRHANÝ)sou ta THE BEST KAPELA NA SVĚTĚ
    I KDYŽ LUKE JE TROCHU NESMĚLEJ - MICHAEL JE DRSŇÁK - ASHTON JE TROHCU UKECANEJ KDYŽ NA TO PŘÍJDE - A CALUM JE CALUM
    a já nevim jak to připadá vám ale já si myslim,že Ashton je pojítko mezi těma všema taky je divný ,že se Michael a Luke dřív nenáviděli a teď sou nooooo nejlepší kámoši i s Calumem a Ashtonem samozdřejmně
    NO PROSTĚ SOU BOŽÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zlatíčka doufám že si uvědomujete, že Luke si ty vaše roztomilý přáníčka k narozkám nikdy nepřečte, je to fakt sad, to tady číst *2*
    • No jasně,ale co, je to stránka o něm tak co mu tu nepopřát.Mnohem lepší je samozřejmě popřát mu přes fb nebo twitter mi to víme Cukroušku :P!!!
  • ashleyevelynfashion
    Zdá se to jenom mně, nebo je dokonalej♥
    • Ne neboj nezdá se to jen tobě je naprosto úžasnej *1* *1* *1* *14*
  • Zbožňuju ho!! *14*
    Btw. on má vážně 193cm? *8* *4*
    • Nj je to pravda taky sem se divila *3*
  • Najednou uz je od The Janoskians klid tady...uz nic nikdo tady o nich nepise a doufam ze uz nikdo nebude :D
  • Čaute, aj vy sa tešite na "She's kinda hot" ako ja??
    • Jj strašně :)
    • Oni su tak omfg to sa ani neda opisať slovami aký su užasný
      • Tahle skupina je nejlepší co může jsou skvělí a jejich nová písnička je skvělá já já jsem to poslouchala :)))) je nejskvělejší já milují Lukyčka :)****** <33333333333
        • Jo je fakt dokonalá já mám taky ráda Lukeyho *1* *2* *2* *14*
        • Úžasná je ešte slabé slovo <3 stále si ju púšťam dookola :D ja zase milujem Caluma <3 :3333 :**
  • vše nej *1*
  • Vsechno nejlepsi milacku, zlaticko, lasko, cumacku, nejhezci klucino, nejkrasnejsi kluk na svete strasne te moc Lukycku vsechno nejlepsi <333333333333333 ja te moc miluju :*** ^•^ :************** moc te miluju at se ti dari 19 narozeninam :******* <3333333333333 :))))** milacku <3
    • *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy birthday Lukey!!!!!At si pořád stejně hezký,milý, a hlavně ti taky přeju štěstí *1* *1* *14* *14* *5*
  • sama bych to nenapsala líp i když je pravda 5SOS maji víc písniček a jejich texty maji no já prostě nevim jak to řícct noooo sou takový romantický a některý i roztomilý
    ale mezi mnou a mejma kámoškama je to takový divný nemám s nima o čem mluvit ale pokud se mám přiznat sou to trochu závody ona mi vlepila do gezichtu (ksichtu) dyž v bravu párkrát vyšel plakát a text písničky the Janoskians ale 5SOS vycházej častějc kupuju si každý bravo a popcorn už 2 roky v kuse a ani jedno číslo sem nevznechala a proto si to dycky prohlídnem a pak si vmetáme do gezichtu co tam maji the J.........ale výhoda v novym popcornu vyšli milostný zatykače na 5SOS je tam všechno o tom jáký by měly bejt jejich holky už sem si to přečetla 36
    ale aby bylo jasno to s tim vmetánim do gezichtu to nedělám moc ráda
    ale jinak souhlasím s ffwriter *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    nemaji to bejt závody to je špatný
    ale zase je fakt ,že the J......... sou spíš youtebeři a nejdou srovnávat s 5SOS
    sem mimo zároveň mě to štve a zároveň si mysli ,že to je špatný asi mi praskne hlava

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit