Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj názor:
    Janoskians jsou částečně spíš youtubeři, že maj pár písniček a říkaj si skupina z nich tu skupinu nedělá, začali točením vlogů a podobných věcí na YT a podle mě u toho mohli klidně zůstat. 5SOS jsou aspoň podle mě pořádná kapela, která ve svým oboru dokázala velký věci. Nevím, jestli znáte celou 'historii' 5SOS, ale odstartoval to Luke přidáváním coverů na YT, později se k němu přidával i Calum s Mikem a jako poslední se k nim po pár měsících přidal Ash s bicíma. 5SOS se sami prosadili, založili vlastní nahrávací společnost a je to úplně jinej level, než Janoskians. Ti by si klidně mohli dělat svoje videa a nesrat se do hudby. Teoreticky kapela nejsou, to že Luke Brooks hraje na kytaru a že v klipu na Mood Swings na Beaua a Jaie zavěsili kytary, na které mimochodem v průběhu celého videa pomalu vůbec nezahráli, z nich kapelu fakt nedělá. Je to prostě pět kluků, co tuctově zpívaj a pokoušej se prorazit ne zrovna v jejich oboru
    Sorreh, jestli někoho urážím, ale nejde porovnávat bandu 'něco jako youtubero-zpěváků' a kapelu.
    Nejde o to, kdo má víc fans, nebo kdo je známější, ale o to, že si obě tyhle party plní svoje sny. Teď už (teda aspoň 5SOS) to nedělají jen pro ty sny, ale hlavně pro fanoušky, kteří je milujou a oni je taky
    Janoskians si určitě taky zaslouží obdiv. Přestože jejich řekněme specializace je spíš na YouTube, dokázali toho taky dost, ale jinak než 5SOS.
    Pro mě vedou jednoznačně 5SOS, to ale neznamená, že budu nenávidět Janoskians, protože některý jejich kreténský fanoušci urážejí 5SOS, nebo naopak.
    Dík, že jsem si tady mohla vylít srdíčko a čau *7*
    • Souhlas *3*
    • Myslím, že nikdo to ještě nevyjádřil líp. Díky za lidi s rozumným názorem jako jsi ty :)
  • Nic proti The Janoskians ale podle mího se ta skupina tak trochu předvádí.
  • 5SOS dávají do svých písniček energii a jde vidět že je to baví a je to skvělá parta. The Janoskians hudbu prostě jenom... dělají. Neprožívají ji
  • to si děláš p**el všichni přecházej na The Janoskians 1.byla moje best friends Agi ta pak nakazila i áďu a tak sem varovala Aničku a Saču ,který sice bydlej jinde ale nakonec tam skončili taky takže sem jediná fan.... 5SOS už mě s tím VÁŽNĚ ale VÁŽNĚ ŠTVETE i když podle mě má Beau úúúplně dokonalý břišáky tak mě stačí abych se jednou podívala na AMNESII a hned se mi vybavý ta zima kdy sem byla do zamilovaná (ne ,že bych teť nebyla ale před tím to byla novinka)5SOS byla to nádhera a na víc sou písničky 5SOS ,který nikde neseženeš a když si je pustim a .........
    ale už mě s tím všichni se*ete *16* *10* *11* *12* *13* *9* *8* *7*
    • Přesně tak.Ste blbý nebo co.5SOS maj spoustu krásnejch a neoposlouchaných písniček.Kluci v kapele jsou mladý hezký a jejich styl je jedinečnej originální.Návíc to je teda věrnost,jinde ve světě maj davy fanynek mnohem víc než The Janoskians,jsou taky mnohem známější!!!!!!!!!!!!!!!!
  • To sem ja ta Roynka co sem tady psala neco The Janoskians :D.Ja sem ted The Janoskians Fan Girl.Uz nejsem 5SOS Fan.A me by bylo blby tady nekoho hejtovat porad jak Niallerka kdyz nejsem nekoho Fan(s)...Sorry ze to tady zrovna pisu...Ale pisu takovej svuj nazor :')
    • *neco o
  • 1D posloucham ale 5sos jsou lepsi
  • to možná jo ale rozhodně sou lepší než 1D
    BLEEEEE *8* *8* *11* *11* *16* *16* *13* *13* *8* *7* *7*
    • Asi tak no *1* *1*
  • Já si myslím že 5SOS jsou lepší než The Janoskians protože ta skupina The... se předvadíí. *16* *11*
    • máš pravdu. *3*
    • Jn.
  • hele vy TRAPNÝ directionky ta vaše tak zvaná kapela se pomalu ale jistě rozpadá tak držte huby a táhněte do pr**le *16* *16* *16* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
    • Přesně tak *16* *16* *16* *16* *16*
  • Jak já si u všechny čtyř čtu ty komentáře tak zjišťuji že 1D mají vážně hrozné fans.... Nedivím se že Zayn odešel
    • *všech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit