Přejít na výpis diskuzí

Luke Hemmings

OSOBNOST 17.3.2014 
425 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejradši bych sem něco napsala ale říkala(psala) sem že je budu ignorovat a taky že jo
    vy TRAPKY jedny VYPATLANÝ,VYMATLANÝ co si o sobě SAKRA myslíte že ta vaše PŘEHŘÁTÁ (kapela) je něco extra o tom SILNĚ pochybuju vy KR*VY už ste pěkně trapný vy si o nás říkáte "ježiš ty sou ale blbý oni poslouchaj 5SOS" ale laskavě si uvědomte že ste to vy kdo tady prudí ještě jeden komentář a fakt už du na 1D a začnu prudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a to mi věřte že to udělám jako když mě můj spolužák(bratránek) provovokoval o pracovkách že na něj nevysypu truhlík s hlínou jasně že sem to udělala problém je že mě viděla učitelka
    nesnášim když někdo říká "to nedáš - na to nemáš" pak to vode mě většinou schytaj
    no vidíte já říkala že je budu ignorovat a docela se mi to vede!!!!!!!!!! páni už sem stejná jako moje kámoška(spolužačka) A.P.(mluvim úúúúúúúúúúúúúplně ve stejný ironii)
    • Ahojky skajler545,já už jim ukázala na jejich stránkách zač je toho loket,jestli se fakt naštveš,přidej se.Na hrubej pytel hrubá záplata.
  • adasek.horaki
    jsem tak ráda že znám Luka a kluky z 5SOS *14* *14* *14*
    • Jo to já taky *14* *14*.Já sem je poprvé viděla v klipu She looks so perfect.Co ty?
  • 5sos (5 nul sosajcich pyl ) blbCi1 tridy aby posli ma tak vas 5 lety fanynky bLbci bLbi
    • Nauč se radši psát a přestaň se do nich opírat.5SOS to ještě dotáhnou vysoko na rozdíl od tebe a té nepovedené partičky co si říká 1D-jako Debilové!
      • A je to 1D ( one direction ) (jeden smer)
        • To ale neznamená,že je musí všichni povinně milovat a poslouchat jejich písničky *7*
      • tebe bych seřezala že bys ses s toho posral* ty mr*ko skurven* abys chcípla ty hnusko! bez tak si tak hnusná že by si o tebe nikdo neopřel ani kolo :'D
        • Presne
  • Jo to je dobrej nápad zkusíme jí ignorovat *5* *5*
  • jo přistihli je ataky si myslim že jejich holky sou jenom nasrtrčený herečky
    NJR chápu proč si napsala GAY velkym písmem ale proč kapely co pak oni sou nějaká kapela?????????????????????
    já na tu píííííííííííííííííp kašlu prostě jí budu ignorovat třeba odsud vypadne(to byl vtip ale nevim jak dlouho mi to vydrží protože jestli sem ještě bude psát nějaký kraviny tak jí něco řeknu sice ještě nevim co ale něco určitě jo
  • Directionerko,můžu ti říct jen jedno fu*k you.Nelez na tyhle stránky blbko,si tim jen zvyšuješ ego??A to jaks tam někomu psala,ať jde za svým klukem jestli nějakého má,tak já si myslím,že ty žádného nemáš a jen tak mít nebudeš,protože s takovou blbkou nikdo moc dlouho nevydrží.A co se týče tý tvý GAYKAPELY tak jestli nevíš,přistihli Liama a Zayna jak se líbaj,tak se jich moc nezastávej. *16* *16* *16* *16* Do ní holky,vyštípem ji odsud *1* *1*
    • Kluka mam a taky mne,pristihli jak se snim libam
      • Tak určitě a důkaz máš kde no??? *1* *1* *1*
        • Na Fb
  • každej doufá v to že odsať ta BLBKA vypadne ale asi všichni/y víme že to se nestane
  • Uz tady radsi nic nepis Niallerko
    • Mas smulu
  • Jo no už to tak bude *5* *4* *2*
  • to je světová záhada která zůstane neodhalena *6* *6* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší