-
Jo co si vlastně hledala na osobnostech u Lukeyho když ho tak nesnášíš??????? *16* *12* *10* *13* *16*
-
přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a taky sem už nepiš že 5SOS sou teplouši když si Michael píše s Teilor S. a taky maji holky tak drž klapačku *16* *16* *16* *10* *10* *13* *13* *13* *11* *11* *9* *9* *9* *8* *8* *7* *7* *7* -
-
kluci nemají holky ale máš pravdu nejseou teplouši
-
Oooo di se raci vybrecet za svym klukem ovsem jestli nakeho mas
-
-
Niallerko to teda jsou teplí jak kamna.Navíc Harryho pristihli v gay-baru *10* *11* *12* *16*
-
-
To tezko Niall mnel selenu Louis ma eleanor lian ma daniel zayn perri a harry mnel taylor
-
-
jo to teda sou proč by se jinak menovali ONE TEPLOUŠI?????????????? a Harry udělal to co udělal
Harry vtrhl do pokoje 5SOS převrátil stoly hazel po nich ovoce a pak nahej(zdůraznit)zdrhal pryč ( a ještě ke všemu se o Harrym jednu dobu říkalo že je to homosexuál(to znamená gej a to zase že je teplej kdyby si niallerko nevěděla)ale já si myslim že gejové sou všichni
teda nemyslela bych si to kdyby sem pořád nepsali trapky jako niallerka,horanka atd. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *7* *7* *11* *11* *12* *12* *16* *16* *16* -
-
Ooooo proste sosaci sou svatousci a 1D rebelove ne jako srabici sosaci
-
-
DÍKY
ale to že se mnou souhlasíte vy nám moc nepomůže zbavit se těch slepic(znovu neplatí na fanynky 1D který nepruděj) doufala sem že jim to otevře oči a třeba toho nechaj ale všichni/y víme že sem doufala marně je to tak 0,00%na 100000%
ale jinak fakt děkuju ale je nevyženeme ani urážkama a ani přez rozum (to by nešlo sou úúúúúúúúúúúplně vypatlaný(zase neplatí na fanynky 1D který nepruděj))
sou pěkně sobecký oni nemyslí na to že lidem okolo nich to vádí myslí jenom na to že některý(některý)fanynky 1D je maji za bůůůůůůůůůůh ví co ale jinak fakt DÍKY
právě sem si četla všechny ty komenty co tu sou a vážně se mi chtělo na stránku 1D napsat že sou to teplouši (i když ujdou)ale zase by se mohlo stát že si pár fanynek řekne to samí co já a bude tady eště víc vetřelců než je teď ale budu opakovat eště dlouho že moc děkuju za souhlas -
-
Úúú a co 1D stejne nejsou teply
-
-
Jo souhlasim se skajler545
-
Souhlasím s tebou(máš pravdu 1D jim hodně pomohli ale to ještě není důvod psát sem o 5SOS nějaký hnusný vymyšlený pomluvy) *16* *16* Navíc (taky mám tu knížku) a je fakt,že jsou kámoši,tak já nechápu těch pár slepic co pořád pruděj a nedaj si pokoj.Vážím si těch co nepruděj a jsou normální *3*
-
to teda jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i když musim uznat že sem přemejšlela o tom že pudu na jejich stránku a začnu dělat úúúúúúúúúplně to samí co dělaj oni tady i když je mám i docela ráda teda měla sem ráda než sem začali psát ty pipky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(bez urážky directionek který nepruděj)
na víc by mi to bylo nepříjemný bejt za tu prudilku a eště na víc většina directionek si hledí svýho a ani si to nezaslouží aby jim tam nikdo lez,prudil je a nadával jim
upřímně ale upřímně je mi vás líto že mezi sebou máte takový mrchy nejrači bych sem napsala UPŘÍMNOU SOUSTRAST
jako vážně oni sou kámoši tak proč nás tyhle ty slípky rozhádávaj????????????????????? v tý knížce kterou mám popisujou jejich první návštěvu u 1D protože si jeden druhýmu moc nerozuměli tak 5SOS seděli tiše na gauči a 1D si povídali,dělaly kraviny a pak už jenom bez mluvení jedli pizzu nebo tam Michael popisuje jak uviděl Harryho S. nahýho(to nebudu vypisovat) na konci prohlašuje bylo to vážně traumatizující taky jak 5SOS zavolali 1D aby s nima jeli na jejich 1 turné nebo naopak když 1D chtěli aby 5SOS byli jejich předskokani takže prakticky jim 1D pomohli na vrchol i když to nerada uznávám i když proč vlastně ne
já si myslim že by to už mohlo přestat jenže to se nestane dokud ty mrchy(zase se to netýká fanynek který nepruděj)nepřesvědčíme o tom že bude lepší se vrátit k áááááááááá 1D než pořád do kola sem psát bůůůůůůůůů 5SOS
A TO SE NIKDY NESTANE
ale vážně chci vědět kdo se mnou souhlasí????????????? -
Víc takových fanoušků jako je Veryy *1* *1*
-
-
Jj ... přesně tak!
-
-
Nechápu, co directionerky proti nim mají... Jo, taky jsem directionerka, ale to neznamená, že o 5SOS budu psát něco takového... Já osobně je mám ráda stejně jako 1D... *4*