-
Byl to dětský herec...
...který si zahrál v klipu Black or white s králem popu!!!! *1* -
-
Re: Byl to dětský herec...
v tom klipu byl aji Eliah Wood pokud se nemýlím *3*
-
-
V roce 1998 se stal kmotrem...
...nejstaršímu synovi krále popu!!! Ale do péče bych mu Prince nesvěřila!!! *1* -
Kevin
Culkin je fine herec,má talent i charisma,ale má i stinou stránku.Už toho za 27 let zkusil dost a asi o dost víc než my,co si tu o něm píšeme.Mám o něho trochu strach,nejsem sicew jeho skalní fanoušek a jsem asi o 4 roky mladší než on,ale drogy jsem nikdy nebral.Amerika je hold Amerika.Je to jiný svět,ale i přesto si mohl braní drog odpustit a raději se více věnovat rodině a práci. -
-
Re: Kevin
mate pravdu
-
-
Proč si ho všichni pamatujou jenom jako Kevina?!
-
-
Si blbej ? Tak je to asi jeho nejslavnější film ne :D
-
Proč? Neni to trošku hloupá otázka? Jasně,třeba já osobně mam s ním ráda i jiný filmy,kde je úžasnej,ale film Sám doma + Kevin,to je záležitost na který sem vyrůstala,bez který sem si nedokázala Vánoce představit a prostě se tak do tý paměti vryl nejvíc jako Kevin :)
-
-
jj přesně tak *14*
-
-
-
Macaulay je fakt super.
-
Jj,Tam byl úúúúúúúššššááááásnej...:o)
-
Renata
Líbí se mi, jeho filmy a myslím si, že je pěkný. Byla bych moc ráda, kdyby nikdy nepřestal hrát. Taky bych ho i ráda osobně vyděla. *14* -
fffccc
kevin mccallister -
culkins´
no já osobně mám rada jak Macaulayho tak Kierana tak i Roryho...Mac me osobne zaujal jako malou holčičku v Sám doma kde hrál klučinu který si poradí s lecjakými gaunery..Kieran mi aky přijde fajn ale ješte jsem ho v žádným filmu neviděla..ok polepšim se *4* no a Rory to zlatíčko..ten čím dál tím víc stárne podobá se Macovi...a jedna zajimavost: Všimnete si že všichni bratři nosej pešinku zvednutou na levé straně *1* *3* -
-
Re: culkins´
jaktoze si Kierana nevidela?:) v sam doma hral prece toho uchcanyho bratranka Fullera. jojo je to Kieran :)
-
-
už je z něj třicátník..
...utíká to... *15*