-
Proč se tak hrozně změnil.. :((((((((((((((((
Ale jinak všechno nejlepší :) -
Heh...ten je hustej!! *15* *14* *1* *3* *16* *5* *4* *5* *3* *4*
-
Happy birthday
-
ferfer
ma ve stejnej den narozky jako ja! *1* -
-
Re: ferfer
Já taky xD mám narozky ve stejnej den
-
-
Největší líska mého dětství.Vánoce bez McCallisterových nejsou Vánoce.Byl pro mě šok,když jsem zjistila že je údajně na heroinu.Teď je prý zas v pohodě.Přeju mu už jenom zdraví a úspěch.
-
Přání
Vše nejlepší k narozeninám,Macku! *4* -
dotaz
hale ono mu je opravdu 29?..já jenom,že bych ho teda tipla na míň *1* *3* *14* -
MC
Jen tak pro informaci - Macaulay u soudu Michaelovi vždycky pomáhal a nikdy mu neškodil!!
Dalo by se v podstatě říct, že Michael byl schledán NEVINÝM a z vélké části vděčí Mackovi. Právě Mackova výpověd u soudu měla tu největší váhu.
Zdraví fanyxnka MJ i MC. -
Provázel mě celé moje mládí,nebo spíš KEVIN *1* znám snad každou minutu z filmu ,,home alone" nazpamět *1* jojo..kde jsou ty časy kdy byl ještě mladý,rozkošný kevinek. Teď mu je 31 a bývalý no možná i teď občasný feťák celkem škoda,ale prostě peace Kevinovi! *14* ,,bazy toe tvoje holka? no fuuuj" *1*
-
Přeju vše nejlepší k tvým včerejším 33. narozeninám! *4* Happy Birthday! <3 Miluju film Sám doma kde hraje *14* *4* <3. Přeji hlavně hodně zdraví, protože jak jsem se dočetla tak moc dobře o něj zřejmě nepečuje, ale tak je to bulvár, tak není jisté zda je to úplně tak jak se píše .. Takže tedy hlavně hodně zdraví, štěstí a úspěchu!!! Bojím se aby to s nim neslo z kopce, takže se drž Macaulay! Držím palce, ať je ok :-).