-
podľa mňa, keď bol malý bol zlatý a hral to úžasne. Sám doma a Sám doma 2: Stratený v New Yorku sú moje najobľúbenejšie filmy. Sám doma a bohatý je tiež celkom fajn. Tie ostatné filmy Sám doma sú už podľa mňa dosť o ničom. Nehrá v nich, lebo bol už na to "starý". Odvtedy sa strašne zmenil. Je z neho drogista. Už sa aj pokúsil o samovraždu.Teraz ho už nemám rada, nesledujem, čo sa okolo neho deje. Som rada, že si ho pamätám len ako "samého doma".
-
-
a co ma stěmy penězy dělat když ma vše co chtěl ?! každa druha celebrita bere drogy *3* *3* *3* nic proti tvemu nazora nemám,
ale tohle je muj nazor *4* *4* *4*
-
-
wow
ONO muje už 30..?? já myslela tak 25 ptže před nedávnem sem koukala na sám doma.....:D toto utíká fakt že jo ..:D:) -
krasny priklad odvracene strany Hollywoodu ..... snad jeste natoci schopny film, preju mu jen to nejlepsi
-
můj nejoblíbenějši film ve kterym hrál je sám doma 2 ztracen v new yorku a druhej nejoblíbenější film sám doma 1 znám ty filmy celý na zpaměť
-
*1*
-
Happy Birthday *1* *1*
-
http://grooveshark.com/#!/s/Main+Theme/1BnuN?src=5
-
herec nižší svítivosti
-
neni Gay ? *8*
-
-
vždyť chodil s Milou Kunis... ;) :)
-
Ne on určitě Gay neni to si kde vzala? možná si viděla film Party monster kde hrál Gaye ale jinak v realu neni Gay
*16* *16* *9* *9* a Miluju ho je Nej ♥♥♥♥♥♥ -
Tereza-Ta KHATE sa len pytala, nmusis sa do nej pustat!!!
-
-
Já se tu do nikoho nepouštím, ale tohle je snad každýho ( osobní ) věc.
-
-
Coo? A na to si přišla jak?..Proč vůbec? Proč to řešíš? I kdyby byl takovej nebo makovej-je to za prvé jen jeho věc a za druhé to bude pořád prostě KEVIN! Tak se zabývej užitečnějšíma věcma:)
-
-
co to má být on z pívá o pizze tet jsem to poslouchala tu písničku a jeto děs co to jako má být *10* *10* *10* *6*