Přejít na výpis diskuzí

Macaulay Culkin

OSOBNOST 31.12.2006 
128 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ohodnocení

Dřív byl fine,nyní není nic moc.Ale to se časem poddá.Hlavně ty drogy.Na to se hned tak nezapomene.Prý vyzkoušel lecos.V sám doma byl fine.Party Monster jsem ještě neviděla a ani vidět nechci.Polepši se! *7*
    • lenniesenka

Re: Ohodnocení

tak tak o těch drogách jsem taky slyšela, jako herec byl dřív dobrý viz série sám doma (1,2) a dobrý synek, ale pak si to u me pokazil tema drogama a vším možným co bral co jsem o nem četla *7*.Začal mi být nějak velmi nesympatický.!!!
  • Luky1987

Taky ho nemám rád, vyhaslá hvezda 

• Renata

Macaulay Culkin je supér a hraje moc hezky, i když jsem neviděla všechny jeho filmy, ale hraje skvěle. Taky si toho hodně prožil a i když bral drogy, tak je opravdu skvělí a já ho mám moc ráda a chtěla bych ho někdy vidět a přála bych si, aby nikdy nepřestal hrát. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Renata

hustyyyyyyyyyy *3* *3*
  • Mack je supr

Macaulay je můj nejoblíbenější herec už 8 let.Moc bych si přála aby hrál dál.Myslím,že je výjimečnou dětskou hvězdou.Moc mu držim palečky.
  • clear.love

Moja citová slabosť :D

Vyrostala sem s ním na Sám doma :) *3*
  • kieran

víte co mi fakt vadí, že tu mají macaulay,rory, ale kurník šopa kde je KIERAN culkin z rodu culkinovců, ten který je považovaný za nejnadanějšího hlavně po roli Igby goes down - KDE JE??? No měli by se páni redaktoři zamyslet.!!! Kierana mám tedy nejraděj, má takový osobitý smysl pro humor, který je v jeho filmech fakt dobrý a taky hraje teď na rozdíl od jeho staršího bratra m. Kieran taky říká,že nechce být slavný proto si vybírá nekomerční filmy takové ty filmové lahůdky, no jo ale jedna věc už je ale daná a to že Kieran už je chťa nechťa slavný. tak papa lil *4*
  • kieran

Ahoj ten stručný vzkaz "mate pravdu" ten patřil všem, nebo mi snad někdo dal za pravdu, že tu chybí Kieran Culkin??? Tak jestli i k mým slovům mířil váš vzkaz tak vám díky. *4* a těším se že někdo bude reagovat, papa lil *14*
  • ženáty ??

nevíte jestly je ješně ženaten s tou krávou ??? v každým životopisu je napsaný že si ji vzal a potom v dalším že už je dva roky sám ... ?? *1* tak faght nwm ..... *14*
  • Luky1987
    Fakt krásny príklad odvrácené strany Hollywoodu... jinak nejlepší byl Macaulay Culkin v Sám doma 1 a 2, preju mu všechno nejlepší
  • zanesskaaaa

kretén

Ahoj všicni tady píšete, že se z něj stal kretén.. můžu se zeptat proč? *1* jinak ve filmu sám doma je skvělej. a myslím že je to š%tastlivec když to byl velmi dobrej kamard Michaela Jacksona *4*
    • wwww

Re: kretén

to jo a taky spolu spali v pelechu(alespoň to jackson tvrdil)a taky spal s opicí! *1* Culkin asi s opilostí ale jackson s opicí bubblesem! *14*
      • zanesskaaaa

Re: Re: kretén

teď jsem nepobrala.. má to bejt urážka Michaela nebo ne?.. nearda bych na tebe vyjela a ty bys to myslel/a dobře...
        • Re: Re: Re: kretén

Já doufám,že to nebyla urážka,protože Macaulay je můj nej....herec a Michael můj nej...zpěvák!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší