Přejít na výpis diskuzí

Maddi Jane

OSOBNOST 24.11.2011 
33 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běžte všichni do P**E.....ha mám stejně hezčí hlas vy KU**Y plesnivéé :DDD
    • tak to daj video na youtube. aby sme ťa všetci počuli ako vieš lepšie spievať . keď nie tak si moc namíšľaš. a nekritizuj keď nevieš čo na teba povedia iny
  • na to ze ji je tak malo tak zpiva celkem hezky *1*
    • Cože, celkem hezky?? vždyť je úžasná *3* .

PS: Nic proti tobě *1*
  • Jo a mimochodem tady k Marii Aš vloží na youtube tvůj videoklip tak mi napi jo *2* jestli budeš lepší než ona složím ti poklonu a jinak zpívá nádherně a ty jdi do ***** jestli nejsi lepší tak radši drž **** *16* *16* *16* *16*.
  • Ano zpívá nádherně doslova je to můj idol. *14*
  • Aj keď viem spievať môžem len snívať že sa dostanem aspoň tak ďaleko ako ona :-) Inak má krásnu farbu hlasu ;-)
  • Ahojte myslim si že Meddi zpívá nadherně ma obrovsky talent!!!! *1*
  • tak jako některé místa jsou falešné, ale to proto že je jí 12 !!!!!!! v tomhle věku nemůže nikdo zpívat úplně čistě , ale jí se skvěle vede, Marie....ty to nemáš v hlavě v pořádku
    • No falešné mi to moc nepřijde. Ale souhlasím, že na to kolik jí je, tak má kariéru ještě před sebou a až přijdou její vlastní písničky, tak to bude zase o něčem jiném. Doufám, že se jich v brzké době dočkáme.
  • Marie, si taka k r a v a.. Chcela by som teba spievať ty škrata!!! Určite spievaš valošne...A blbo jej závidíš!!!!! Ty k r a v a pridrbaná!!!!! *16*
  • hele ja umim zpivat *3*
    • AKO SKRTIACA OPICA......URčITE NEVIEš SPIEVAT TAK SI TO UVEDOM TY PI*A SA ZADRHNI!!!A LEN JEJ ZAVIDIS JEJ TALENT!!!! TAK SA UVEDOM A NEKOMENTUJ NIEKDE DDAJ VIDEO AKO SPIEVAS!!!! A ty sa už nad sebou zamysli zavidis!! jej...Ty kurv* prije*aná!!! Chudera.....Daj sa vypchat
  • Ahoj, děkuji siso! Kde si zjistila přesné datum narození? Já ho nemohl najít ani na jejích oficiálních stránkách!

Marie, Maddi bude teprve 13 let! Má hlas jako dospělá a zpívá čistě a výborně! A navíc zpívá velmi procítěně. Dává do toho spoustu emocí a přitom je to naprosto vkusné!

Hanko, máš pravdu, ale nesrovnávej Marii s krávou. Já pracuji jako zootechnik a mám jich tady cca 600 na starost a ono by je to urazilo. *1* *1*

Jinak zdravím sisu, bebe a Hanku a jsem rád, že máme na Maddi stejný názor! Mám pro Vás její novou cover pecku! Pokud se Vám Maddi líbí přidejte se do fanclubu, případně ji doporučtě přátelům a známým!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit