-
Ahojte myslim si že Meddi zpívá nadherně ma obrovsky talent!!!! *1*
-
No falešné mi to moc nepřijde. Ale souhlasím, že na to kolik jí je, tak má kariéru ještě před sebou a až přijdou její vlastní písničky, tak to bude zase o něčem jiném. Doufám, že se jich v brzké době dočkáme.
-
tak jako některé místa jsou falešné, ale to proto že je jí 12 !!!!!!! v tomhle věku nemůže nikdo zpívat úplně čistě , ale jí se skvěle vede, Marie....ty to nemáš v hlavě v pořádku
-
AKO SKRTIACA OPICA......URčITE NEVIEš SPIEVAT TAK SI TO UVEDOM TY PI*A SA ZADRHNI!!!A LEN JEJ ZAVIDIS JEJ TALENT!!!! TAK SA UVEDOM A NEKOMENTUJ NIEKDE DDAJ VIDEO AKO SPIEVAS!!!! A ty sa už nad sebou zamysli zavidis!! jej...Ty kurv* prije*aná!!! Chudera.....Daj sa vypchat
-
Marie, si taka k r a v a.. Chcela by som teba spievať ty škrata!!! Určite spievaš valošne...A blbo jej závidíš!!!!! Ty k r a v a pridrbaná!!!!! *16*
-
hele ja umim zpivat *3*
-
Ahoj, děkuji siso! Kde si zjistila přesné datum narození? Já ho nemohl najít ani na jejích oficiálních stránkách!
Marie, Maddi bude teprve 13 let! Má hlas jako dospělá a zpívá čistě a výborně! A navíc zpívá velmi procítěně. Dává do toho spoustu emocí a přitom je to naprosto vkusné!
Hanko, máš pravdu, ale nesrovnávej Marii s krávou. Já pracuji jako zootechnik a mám jich tady cca 600 na starost a ono by je to urazilo. *1* *1*
Jinak zdravím sisu, bebe a Hanku a jsem rád, že máme na Maddi stejný názor! Mám pro Vás její novou cover pecku! Pokud se Vám Maddi líbí přidejte se do fanclubu, případně ji doporučtě přátelům a známým! -
marie skús ty niečo zaspievať a potom niečo píš *3*
-
Achjo, Marie..Ty jsi ale k r á v a :) Falešně rozhodně nezpívá a má kupu talentu. To že ho nemáš ty z ní hned nedělá opici :)
-
Ahojte vsichni nevim co se vam na ni libi zpiva falesne je to proste husa a ma tlamu jak opica *6* *16*
-
Ahoj ja viem presný datum jej narodenia narodila sa 6.3.1999 *3*
-
Maddi jane je perfektná *14* jej odspievané pesničky sú proste super *3*
-
Zdravím, založil jsem tento profil! Maddi je výborná zpěvačka. Řekněte o ni Vašim známým a přátelům, pokud se Vám taky líbí!
Nebylo by špatné, kdyby se někomu podařilo zjistit přesné datum narození. Já ho nenašel ani na jejích oficiálních stránkách!