Přejít na výpis diskuzí

Maite Perroni

OSOBNOST 28.1.2008 
191 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maite Perroni je ta nejlepší heečka na světě a navic ještě ktomu s pěváčka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj maite rada poslouchám tvoje pisně nejvíc ojos divinos si skvělá zpěvačka i herečka chtela bych tě vidět naživo a zaspívat si s tebou ojos divinos nebo eclipse de luna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15*
  • preco sa hadate.ja mam rada aj lupitu aj robertu aj miu.ale najviac maite lebo v nesputanom anjelovi to poriadne roztocila. *4*
    • presne Nesputany anjel je Najlepsi serial ktory som videla a bola super aj s wiliamom levym obidvaja to tam roztocili
      *3* *14* *1*
      • presne *3*
  • OMG vy ste co

co vam sibe???Lupita je najlepsia,najkrajsia a aj najlepsie spieva OMG OMG OMG ach ved Dulce ma najskreklavejsi najspatnejsi a este nevim jaky hlas!!!este k tomu je aj spatna ale mia je este horsa ale ani jednu neznasam lebo to nevedia dobre hrat!!! len Lupitu .!!! *16* *16* *16* *5* *5* *5*
    • Re: OMG vy ste co

v tom stebou naprosto suhlasimm lupe je naj naj naj najkrajsia z nich vsetkych roberta tam len kvaka a kvaka KVAK je hrozna a ani neni pekna JAKO OPICE :D
    • Re: OMG vy ste co

ty si krava ved kazdy ma rad nieco ine ja mam rada vsetkych ale viem ze teba by som nikdy rada nemala!!! *16*
    • Dulce Maria

ti si špatná krava ved dulce je krašia ako lupe nehovorím že lupe neni pekná ale ani lupe neni anielik ti krava čo sa ozívaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
      • Re: Dulce Maria

jedina krava si tu ty a tvoja dulce...maite je najlepsia ta ma aspon hlas a je slušne vyhovaná a dulce chodi ako bosorkaaa *4* *3*
  • >.<"

Twl vy nejste normální bez urážky,hádate tady jako malý děti...kazdý má nárok na svůj názor,ale nechapu když Maitu nemáte radi tak proč lezete na její stránku >.< *9*
  • rebelde

Maite

Maite mám ťa velmi velmi a ešte raz velmi rada si tá najkrajsia spevačka s RBD aj s Dul...Anahi nemam v láske ale teba velmii ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Prosim vas chrela bych aby ste mi poradili. rada bych se podivala na Triumf lásky ale nevim jak jit na to aby mi to slo v cz a nobo sk poradi te mi ? dekuji
  • nejlepší a nejhezčí herečka :)
  • Maite Perroni todo lo mejor para su cumpleaños 31 *1*
  • Nespoutaný anděl a Triumf lásky děkuju za tyto krásné telenovely :-* :)
    • ahojky Májo, můžeš pls napsat, kde či jak možné shlédnout díly Triumf lásky??? zkouším to v polštině, slovenštině, ale marně :-( díky za odpověď. Vivien

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší