-
Jsi nejlepší s Williamem Levym doufám,že jednou spolu budete *14*
-
maite perroni miluju tě moc moc mám od tebe celí pokoj mam tě moc moc rada si pro me vse každyden mám o tebě jen sny a koli tobě sem se naučila milvat fandim ti moc moc moc si dokonala nejkrásnější hodna mam thebe moc rada :* *14* *14*
-
jedine maite perrroni tyy si naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj krajsia najkrajsia ty si moje vsetko spievacka si moja moja a ja som ked som ta videla v se rialii nesputany anjel a my pecardooo my pecardooo som ani jeden diel nespustila viiidiiiim ze a si ty sy z nyyych najkrajsia na celom svete vzdyyyy tyyy budemm písattt a byy syyyy vedelaaaaaaaaaa ze ta mnam rada maite perroniováá *14* *1* *15* *2* *14* mam ta fat fakt fakt!!!!!! rada *11* *8* *6* *5* *5* *5* *14*
-
maite perrony si pekna :-P ale inač mas peknu pesnicku tu y o
-
Miluju jí !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jajj marichuy siti tak skvěla a juan miguel jajj ten je ale sexi tise táááááááááááááák maš přeju ti to *5* *4*
-
maite eres la mejor actriz y cantante te amo si creo que ella podia ver que me desmaye te amo SI NALJEPSIA *14*
-
maričuj a chuan migel já vás miluju jako herce spěváci a tak dále......
*14* *4* *5* *6* *1* *2* *15* *3* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
maite si užasná herečka a spevačka si velmi pekna a milujem film nesputany anjel pači sa mi ten film lebo si taka živa dobra a citliva podobni pribeh mam a ja *14* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Maite jsi nejlepší herečka zpěvačka a také hudební skladatelka... zanam tvoje všechny filmi ale nejvice se mi libilo NESPOUTANÝ ANDĚL...:) Maite a William byli nejlepší par z tele novel... mam otazku budou ještě .. nejake díli Nespoutaneho anděla *14* děkuju *14* *14*
-
-
Nou
-
-
To nou znamena Nie
-
-