-
R.I.P. Je to velka strata velmi nadaneho zavodnika.
-
Je nám to všem moc líto byl jsi dobrý jezdec a dobrý člověk .Měj se nahoře moc krásně.
-
R.I.P. Marco byl si dobrý jezdec, ať se máš tam nahoře dobře :(
-
R.I.P. Marco Simoncelli :-(
-
motorky jsou velice zrádný,mají dvě kola..plno motorkářů přišlo o život,bohužel. *13* *13* *13*
-
nj, toť ti hazardéroví závodníci si můžou za to sami... Nesnáším takové hazardování se smrtí (rally, motokros, apod... ) - s tím musíte u takových lidí počítat pořád... Sice je to smutné, další mladý člověk zemřel, ale jak jsem už napsala výše... :(
-
-
A ty si jako myslíš, že jenom tyto sporty jsou hazard se životem?.....
-
nezlob se na mě, ale ty jsi ignorant bez srdce a kouska soucitu, jen aby ses jednou nedivila, až ti někdo odejde, že tě nikdo nepolituje a nebude s tebou soucítit, takovéhle názory může vypustit jen debil, příště sem radši vůbec nechoď
-
-
To doufám není mířené na mě, když se takhle hezky uložilo pod komentář můj .... :)
-
-
Moniko, raději fakt prosím nekomentuj. V dnešní době je hazard vydat se i jen do některých ulic. Prostě nebezpečí číhá všade! ON dělal to co miloval, dával do toho všechno, byl to jeho život a zaplatil za to cenou nejvyšší ... bohužel. Takže s tebou vážně nesouhlasím, byl to mladý kluk co měl celý život před sebou ... a takový konec si nezasloužil.
Hazard je široký pojem a aby se mu člověk vyhnul, musel by jen sedět doma na zadnici. -
Prosím raději nic nepiš...Dík..
-
Když letíš letadlem tak taky hazarduješ se životem-doufám že s tebou nikdy nespadne
-
-
No a zase při tomto už taky zahynuli letos mladí sportovci (hokejisti)... *9*
-
tak já letadlem nelétám... říkám, že je to smutné a je to tragédie... riskuje až doriskoval... :-( nepřeji to nikomu takovou smrt... ale stejně si za to můžou sami!
-
-
-
Je mi z toho nanic *13*
Opravdu upřímně lituji, že se toto stalo. Upřímnou soustrast -
:((((( chudáci jeho blízcí a on :( je mi to moc líto tak mladý byl:) :( a už není *13* *13*
-
Je mi opravdu líto dalšího mladého života, který skončil v motocyklovém světě. Další nepředvídatelná smrt..
-
Umpřímnou soustrast všem...je mi ho moc líto...byla to trašná nehoda, ale to už je život...snad se tam nahoře bude mít dobře a bude vyhrávat závody tam a naučí ty nahoře jak se jezdí...ještě jednou upřímnou soustrast...:-'( měj se tanm nahoře krásně :)