-
R.I.P moc mi chybíš fakt to bolí už teď je mi do slz .Byl jsi jeden z nejlepších jezců motorek co kdy žili. *8* *9* *13* *13* *13*
-
strasna tragedie..sice jsou to uz dva roky, ale vzpominky zustavaji.. *13*
-
souhlas
-
Budeš nám chybět Marco je to velká ztráta pro svět moto gp
-
Toe hrozný,strašná škoda Marca, ale zase umřel pro něco,co miloval.....
-
A ty si jako myslíš, že jenom tyto sporty jsou hazard se životem?.....
-
No a zase při tomto už taky zahynuli letos mladí sportovci (hokejisti)... *9*
-
Což mladejch sportovců letos už nezemřelo dost?
Ps: je ho velká škoda... *9* *13* -
Chudák, a ještě k tomu to celé viděla jeho přítelkyně *9*
-
příjemnou soustrast marco spi v pokoji je mi tě líto jak si dopadl pořád na tebe mislím a brečím jsem s tebou *2* *15* *14* *4* *5* *6* *7* *8* je to hrozná tragédie marco miluýju tě a jsem s tebouuuuu
-
Mnoho komentářů z diskuze mě dojalo a to myslím vážně! dívala sem se na motogp často a byl opravdu skvělý. Ano! tento svět je nespravedlivý! Tak mladý.. bylo mi líto té přítelkyně jak jen bezmocně seděla a nemohla nic dělat. RIP Marco Simoncelli *9* *9*
-
Je to tragédie..zemřel tím,pro co žil..
-
To doufám není mířené na mě, když se takhle hezky uložilo pod komentář můj .... :)
-
obrovská tragédie...R.I.P. Marco *9*
-
Je mi to taky moc lito, porad mam tu hruzu pred ocima. Preju Valemu, aby pristi rok vyhral a venoval mu titul!!!
-
nezlob se na mě, ale ty jsi ignorant bez srdce a kouska soucitu, jen aby ses jednou nedivila, až ti někdo odejde, že tě nikdo nepolituje a nebude s tebou soucítit, takovéhle názory může vypustit jen debil, příště sem radši vůbec nechoď
-
Je to obrovská tragedie, Marco měj se tam v tom motocyklovém nebíčku hezky a odpočívej v pokoji, velká škoda tvého mladého života, rodině a přítelkyni z celého srdce upřímnou soustrast
-
tak já letadlem nelétám... říkám, že je to smutné a je to tragédie... riskuje až doriskoval... :-( nepřeji to nikomu takovou smrt... ale stejně si za to můžou sami!
-
Moniko, raději fakt prosím nekomentuj. V dnešní době je hazard vydat se i jen do některých ulic. Prostě nebezpečí číhá všade! ON dělal to co miloval, dával do toho všechno, byl to jeho život a zaplatil za to cenou nejvyšší ... bohužel. Takže s tebou vážně nesouhlasím, byl to mladý kluk co měl celý život před sebou ... a takový konec si nezasloužil.
Hazard je široký pojem a aby se mu člověk vyhnul, musel by jen sedět doma na zadnici. -
Když jsem na netu četla jakousi diskuzi k tomuto tématu ( tedy ani se nadala dočíst ) nestačila jsem se divit co účastníci té diskuze dovedou! Hnus všech hnusů. Jen tam do sebe nesmyslně šít a rýpat!(mimo téma) Jestli sem zavítáte někteří z účastníků té diskuze - STYD'TE SE!!! Je mi toho kluka moc líto, tak mladýho života! *9* Opět důkaz toho, že to na tomhle světě není fér.
Spinkej sladce ... a hodně dalších skvělých vydařených závodů na onom světě ... *9*