Přejít na výpis diskuzí

Marek Vašut

OSOBNOST 31.12.2006 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robin hood

Ahoj, ja Mareka Vašuta obdivujem od vtedy tuším že to bolo v roku 1988 ako bežal u nás Anglický seriál Robin hood s Michaelom Praedom a Marek Vašut daboval Robina hooda a týmto by som Vás chcel poprosiť kdo má tento seriál nahraty ako bol odvysielaný v TV tak som ochotný ho kúpit a za jednú časť 1 000,- ďakujem vopred Rasto
  • Markovi

Marku,ahojky.Pamatuješ Méďa-brindák-28? Je to už spousta let,ale možná si vzpomeneš?Co?Přeji Ti hodně úspěchů v osobním i hereckém životě a měj se nádherně.Ahojky Marcela *14* *3* *1*
  • Marek je krásnej chlap i když je o 30 let starší tak bych si dala říct...... *4* *14*
  • otázka pro p. Vašuta

co očekáváte v budoucnu a jak probíhal váš život po filmu román pro ženy??? Změnil se? Nebo by jste řekl že užjste proti popularitě imuní????????
  • Zaujalo mě vaše herecké podání Olivera ve filmu "Román pro ženy" ráda bych o vás napsala zavěrečnou diplomku kdyby vám to neadilo ozvěte se děkuji
  • Ahoj, já se taky přidávám a k dnešním narozeninám přeji hodně štěstí a zdraví. Taky patřím mezi lidi, kteří již řadu let obdivují Marka Vašuta. *8*
  • Blahopřání

Markovi Vašutovi přeji všechno nejlepší k jeho dnešním vyklubaninám - pevné zdravíčko, pohodu, spokojenost a hodně dobrých filmový rolí... Naďa *3*
  • Musíme si pomáhat

Po zhlédnutí filmu Román pro ženy jsem se rozhodla i já vstoupit do diskuse.Jelikož jsi svým herckým výkonem jedinečný(omlouvám se za tykání,ale myslím,že věkový odstup mi to dovoluje a také fakt,že žiji v zemi kde si všichni tykají)skládám Ti poklonu,jako herec stále lepší.Nicméně bych potřebovala radu a vím,že znáš odpověd na mou otázku.Proto prosím o kontakt.Děkuji
  • pro Marka Vašuta

V 90letech jsi spolu s partou přátel navštívil mlýn v Poborovicích u Klatov.Odpoledne jsme jezdili na koních po okolí a byl jsi se podívat i na naší chalupě.od té doby vím,že jsi strašně fajn chlap,který nezkazí žádnou zábavu.A po letech jsem se s chutí podívala na film,ve kterém hraješ, Román pro ženy.Jseš podle mě pořád velký sekáč a moc tě zdravím,jestli zalovíš v paměti,určitě si na dva dny u Jardy Holakovského v Poborovicích vzpomeneš.
  • 05.05.

Milý MARKU,když jste slavil 6.narozky-já se narodila!Obdivuji Vás jako osobnost spoustu let!Ráda bych si objednala vaši zbírku básní ale nevím kde a jak.Prosím o radu.Dík Iva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit