-
duševní trpaslík
Tak koukám, že se v městě trpaslíků asi úspěch neodpouští, co? Radím Markovi aby se příště hlásil jenom k západočeskému kraji, my Plzeňáci ho žerem *14* -
Marek
Njn z Bači se stava hvězda,je vidět že mame na Rudě šikovny kluky...:o)...Jo a ten kdo řek že je slebej,je asi trošku mimo,vim na 100% že Marek slepej neni... -
Mám radost:-)
děkuji všem za hodnocení mích příspěvků sem do diskuze, už jsem si sehnala text stáhnu hudbu a potlačím zpěv, no a střihnu si s Markem duet jeho písně--Ztrácíš:-)no a třeba se začne líbit i sousedům *14* *3* -
???
Ahoj, někde jsem slyšelo něco že prý je Marek slepej... Tak bych si přála vědět zda je to pravda...
Díky za odpověď *3* -
-
Re: ???
Marek určitě slepej neni a ještě k tomu je úplně úžasnej! *3* -
Re: ???
Ahoj *4* Slepej fakt není *13*
-
-
Marek
Marek s malým m,protože nadále čekám jak vyroste v hudebním světě a jeho jméno bude o to známější...pak se na něj budu moci dívat častěji *3* -
JO JO
Takových zpívajících kluků víc jako je marek a změním na chlapy i názor... *3* -
Krása
Má krásnej sladkej hlas *14* *14* -
-
Re: Krása
Teda, takhle unesena jsem jeste nebyla, jak muze tak mlady kluk napsat tak nadherny text :-) jen tak dal -
-
Re: Re: Krása
naprosto souhlasím,taky jsem byla unešená!!!! a jsem a těším se na další tvorbu -
Re: Re: Krása
máš pravdu je super
-
-