-
nádhera
nádherný text, co dodat. Krom toho moc hezký pocit, že někdo z relativně blízkého okolí se dokáže prosadit. Nejsem z Rudy, tohohle člověka osobně neznám, ale i tak to hřeje u srdce, že někdo ze šumavy obecně se prosazuje. Teď je ovšem na snadě otázka, zda to není jen rychlokvaška, a budou následovat i další písně s podobným oduševnělým a příjemným textem, jako je tato a vše neskonční jen u této jedné písně. Každopádně přeju hodně štěstí a zdaru a hlavně nic nevzdávat, myslím, že ten kluk na to má !!!!! -
Bača je super
BAČA JE FAKT SUPER KLUK JAKO ČLOVĚK DOUFÁM ŽE MU SKROMNOST ZŮSTANE !!!!! *4* -
-
Re: Bača je super
jestli ho doopravdy znáš jako já odmalička,tak musíš vědět že on nikdy skromnej nebyl
-
-
KONCIK???
Nevite nekdo o nejakem jeho konciku??? *5* -
-
Re: KONCIK???
29.8. - Benátky nad Jizerou - dělá předskokana Anetě Langerový *3*
-
-
dotaz
ahojky, nemáte někdo v pc tu písničku ,, Ztrácíš,, ?? Kdyby se někdo našel a byl by ochoten mi ji poslat byla bych mu moc vděčná... -
E-mail??
Ahojík, nemáte na něj někdo mail?? *7* Prosíííím pošlete mi ho na mail pokud ho někdo má,moooc prosím :-)) *4* -
Oficiální web
Chtěla jsem se zeptat...má vubec oficiální stránky ? A jestli jo nevíte někdo jaká je adresa ? :) -
-
Re: Oficiální web
oficiální ztránky už jsou skoro hotový, budou brzy... -
Re: Oficiální web
www.marekztraceny.cz
Zatim tě to hodí jenom na myspace,ale postupem času to budou oficiální stránky.. *3*
-
-
...
Marek nejen že hezký zpívá ale taky hezky vypadá!!!! *4* *14* -
-
Re: ...
zajdi si k očnímu
-
-
Věk Marka
Ahoj nevíte někdo kolik je Markoj strašně ho žeru! *14* -
-
Re: Věk Marka
je mu 23
-
-
kde ho můžu najít
Chtěla jsem se zeptat,jetli někdo nemáte ponětí,kde nebo v jakých barech bych si Marka mohla poslechnout?Kde vystupuje? Fakt moooc díky -
Marek je nejlepšííííí!!!
Taky koukám, je opravdu milé zjistit , že stále existují závistivý pitomečci..Asi by si "drbna" měl radši zamést před vlastním prahem..Nebo si někoho najít, hned by měl jiný starosti *1* a příště se kdyžtak podepsat, i když stejně víme o koho jde.. *5*