-
:)
dneska sem ho videla na zivo a mam podpis s venovanim.. jako docela mimo z sem :D:D :) -
-
Neumíš psát *15* *15*
-
-
Nějakej tlustej
Teď jsem tě nedávno viděla v televizi na Očku a zdalsemi nejakej tlustej na tváři *7* ??Co to já ho znám jako takovou nudličku a teď... *9* -
-
Re: Nějakej tlustej
se ti zdá *15*
-
-
Tak ten už je fakt ztracenej, už dlouho jsem ho nikde neviděla, neslyšela a není o něm ani vidu a když už tak, že lítá v nějakým průšvihu. Ani o to nestojím aby byl zase slavnej, stejně nikdy nebyl...
-
-
LAURA: Slavnej byl, dokonce získal a náký oceněná ve slavíkovi. Nic proti němu nemám, i když nevyhledávám, ale ta jeho Marcela je pěkná hysterka. Můj kámoš jí zná a dokonce i dobře a osobně
-
-
Narozky
Vše nej, nej, nej... *4* -
narzoky
vše nej k narozkám *4* -
Krása
Má krásnej sladkej hlas *14* *14* -
-
Re: Krása
Teda, takhle unesena jsem jeste nebyla, jak muze tak mlady kluk napsat tak nadherny text :-) jen tak dal -
-
Re: Re: Krása
naprosto souhlasím,taky jsem byla unešená!!!! a jsem a těším se na další tvorbu -
Re: Re: Krása
máš pravdu je super
-
-
-
Marek
Marek s malým m,protože nadále čekám jak vyroste v hudebním světě a jeho jméno bude o to známější...pak se na něj budu moci dívat častěji *3* -
???
Ahoj, někde jsem slyšelo něco že prý je Marek slepej... Tak bych si přála vědět zda je to pravda...
Díky za odpověď *3* -
-
Re: ???
Marek určitě slepej neni a ještě k tomu je úplně úžasnej! *3* -
Re: ???
Ahoj *4* Slepej fakt není *13*
-
-
duševní trpaslík
Tak koukám, že se v městě trpaslíků asi úspěch neodpouští, co? Radím Markovi aby se příště hlásil jenom k západočeskému kraji, my Plzeňáci ho žerem *14* -
Věk Marka
Ahoj nevíte někdo kolik je Markoj strašně ho žeru! *14* -
-
Re: Věk Marka
je mu 23
-