Přejít na výpis diskuzí

Marek Ztracený

OSOBNOST 7.6.2008 
263 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozhovor

http://webtv.idnes.cz/server.idn?vi ew=search&dotaz=marek+ztracen%FD
  • marek ztracený

je nejj ! Má krásný písničky , krásně zpívá a je mocc krásnej :-) *14* *4*
  • k.a.c.ii.s.e.k.muck

miluyu Marka!!!!!!♥♥

Yá ho úpa žeru je neeeeeej a kráááááásnej miluyu hooooooooooooo *4* *14* *14*
    • tak aby jsete v+děli

je jasný že spousta z vás ví jenom o písniččce ztrácíš ale kdyby jste aspon slyšeli ty ostatní písničky tak ty se mi strašně líbí a jeslti si myslíte že ho někdo tlačí tak to neni pravda protože hraje božsky na klavír a skládá a zpívá a jak se asi dostal takhle nahoru prostě zpíval a našli si ho lidi a nikdo jinej ho enprosazoval já vomám prostě strašně ráda a ten kdo ne tak to je jeho názor ale jestli to neni náhodou závist protože jeho písničky dávají narozdíl od nákejch smysl a to je obdiv velikej jájho mám strašně ráda *14* *14* *14*
  • marci

Mareček... to je kunďas je to nej nej nej zpěvák *14* *14* *1* *1* *1*
  • lori

Super

Ahoj lidi. Teda přiznám se že na Marka docházím až teď! Je to naprosto úžasný klavírysta!!! Písnička Strácíš a hlavně Něco končí, je ÚPLNĚ SUPER!!!! Jestli to všechno skládá sám, tak to kloubou dolů, to je borec, já skládám hudbu už od 12ti let, al enikdy jsem ji nepropagovala a teď už je pozdě to zpívat.. *9* Tak Markovi držím palce a věřím že to dotáhne vysoko...pápá
    • Re: Super

Napsat bych to ani líp nedokázala... *1*
  • Marek Ztracený je druhořadý český zpěvák,není to žádný Frank Sinatra!!!!

• mileys

߀$T

je to ten nej clovicek na svete muj milacek cislo jedna mrte zpavak muj nejoblibenejsi nevyrovna se nikomu svetovyho vyznamu ty pisnicky sou ze zivota a to jen malo kdo zvladne napsat klobouk dolu a umet hrat na 7 hudebnich nastroju to je borectvi mam jeho CD sem mocinky vdecna tomu clovickovi co mi to CD dal vsechny pisnicky uz znam na zpamet mozna ze s kamoskama pokud to dopadne zalozime skupinu teda pokud nas lidi vezmou ale asi tak na 50% ja bych chtela mozna bysme si s snim mohli jednou dat nakou pisnicku spolu bylo by to super uz pracuju na pisnicce pro nej *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
    • veeroniquee

Marek je nej

Přesně jako ..Marek má strašně hezky písníčky a procítěny,stojí to fakt zato si je všechny poslechnout...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit