-
Pani Marie,ziji 31 roku v USA a Jak vytrhnout verlibe stolicku nebo Jak dostat tatinka do polepsovny jsem videl 30x az 40x. Nyni se se mnou diva casto vnoucek, ma 3 roky a mluvi take cesky, takze Vaskovi rozumi. Jsou to jeho nejoblibenejsi filmy, vzdy se chce divat na Vaska. Dekujeme Vam z Colorada.
-
Ahoj velice se mi líbí S tebou mě baví svět a při této příležitosti se chci zeptat jestli někdo nevíte co to bylo za motor jak ho nastartovaly na chatě. Můžete mi odpovědět na 2003rok@centrum.cz Předem moc díky
-
Balzám na duši
Právě jsem už po x-té shlédl "tatínka v polepšovně". Nádhera, nádhera.... to je život ještě v době, kdy jsme neměli televize, rozhlasy, kina ... plné krve, násilí..... alespoň na chvíli jsem se dostal do stavu spokojenosti, dobré nálady. Jen nevím, kde jste to tak fantasticky "odkoukala". Díky za to, co jste vytvořila a díky za to, co ještě vytvoříte. Doufám, že toho bude hodně. *14* *14* *14* *14* -
kachna
Jsem vaším velkým obdivovatelem, jste velmi schopná žena, není mi zcela jasné co znamená ve filmu" Libáš jako " výrok pana Kaisra ..." dostal jsem kachnu ", jsem stejného ročníku jako on, co to tedy přesně znamená, děkuji A.PŘIKRYL *4* -
Dobry den
Paní Polednáková,-Jsem s celou naší rodinou velkým obdivovatelem Vaší Filmové tvorby.Filmy ,které točíte jsou krásné!!-Chci vám popřát Spousty dalších krásných filmů a mnoho pracovních úspěchů.-Nevite Tady náhodou nekdo ,kde je pochovaný Tomáš Holý??? Děkuji. -
pozdravujem Vas
Dobry den prajem, mila pani Marie. chcela by som Vam poslať list len neviem adresu.Neviem či na tejto stranke prispevky čitate alebo nie.. to co vam chcem povedat tu pisat nechcem.prajem krasny den .ak by ste bola taka zlata a odpisala mi tak budem mať druhe vianoce obdivujem vasu tvorbu. Lubica *3* -
Marie Poledňáková
Milá paní Marie
Blahopřeji Vám k Vaším dnešním narozeninám.
Přeji Vám hodně štěstí,zdraví a hodně zdaru ve Vaší profesi. *4* -
Film?
Kdy budete psát další film? To by bylo fajn, kdybyste psala další film, ale chtělo by to po vzoru starších filmů, které tam byly. -
-
Líbáš jako bůh
Dobrý den, pani Poledňáková,
dnes jsem konečně viděla film Líbáš jako Bůh, děkuji a prosím pište a filmujte dál, moc se těším Lída Hrušková
-
-
Líbáš jako Bůh!
Vážená paní Poledňáková. Jmenuji se Helena. Můj manžel se jmenuje František.Žijeme téměř 30 let ve spokojeném manželství. Mám přítele, který bydlí v našem domě.Je to velký kutil. Manžel má 30 letou přítelkyni, která má chalupu na horách. Její bývalý manžel jezdí na chalupu společně s mým dospělým synem. Také mám dvě roztomilá vnoučata a mladší sestru s dětmi. Jsme velká a spokojená rodina... Podobnost s filmem náhodná. Podezřívám Františka, že Vás kontaktoval... Děkuji Vám za úžasný film. Helena -
Dotaz/tamara.ludvova@seznam.cz
Prohlížím tyto stránky skoro každý den. Není mi dost jasné, proč na dotazy nikdo neodpovídá, nebo nepoděkuje za přání. Máte snad jiný systém na který jsem ještě nepřišla?
Děkuji.
Tami *14* -
-
Re: Dotaz/tamara.ludvova@seznam.cz
Tato stránka nefunguje jako spojení s osobnostmi ale jen jako informace o osobnostech a pokud vám nejaká celebrita odpoví tak jen proto, že se dívala na to co ji píšete. Není její poviností sem chodit a odepisovat! *4* *9*
-