Přejít na výpis diskuzí

Marika Gombitová

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARIKA

Marika je vzácná jako Slunce. Snad se jednoho dne vrátí protože bez ní tady chybí kousek radosti a veselí. Mariko, máme Tš rádi, vrať se prosím, je nám tu bez Tebe smutno, protože jsi Radost a vyjímečná bytost. *4*
  • Marika Gombitová

Marika zpěvačka je moc fajn.
    Sk.Modus a spojuje s Mikem Žbirkou.
    Nemusí být v ústraní.Byla by to
    škoda.Každý člověk má svůj nějaký
    handicap,přesto může být stále
    dobrý.Má nádherný hlas.Je pořád
    hezká a skromná.Její Koloseum
    je stále na rozhlasových vlnách.
    Gramofonové desky,média.
    Srdečný pozdrav Marice a drž se!
    S Úctou!
  • Děkuji Vám

Váš zpěv jsou zvonečky lásky kterou nám předáváte. Překrásný hlas, kterým nás hladíte i zatínáte se do našich myslí. Děkuji Vám a přeji ještě dlouhý čas, kdy budete nám moci rozdávat svoji lásku.

V Dřínově 30.1.2009

Váš obdivovatel Antonín Hostounský
  • paxik

Marika ....

.. je skutečně excelentní zpěvačka; je mi líto té nešťastné události, která ji postihla a ještě víc, že se po ní stáhla do ústraní a již není tak často vidět a slyšet. Hlas má božský a chování skromné !!!
  • marika -e mail kontakt

Chtěl jsem se dotázat na nějaký kontakt v interaktivním světě(e mail ,skype atd) na Mariku Gombitovou .človíčka který i přeze životní kopanec svým bytím nabíjí .
  • marika luk a sip

velmi velmi mi chyba piesen luk a sip pokial viem nie je na ziadnej vyberovke v radiach ju hraju malo vlastne vobec krasna je aj den ako z pohladnice...cita tieto prispevky aj marika ak ano tak prajem den ako z pohladnice jej aj vsetkym...
  • nika1979

Re: Nechapem jata nechapem

tak něchapepej to prosim ta hej mi mariku do uliti necpeme prosim ta ti kritičko morava zlin račica *9* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13*
  • Marika

Počuvam ta stale si moja hvězda i v tych najtažšich chvilich meho života tvoje pisnišky mi pomohly zvladat depresi po smrti syna a i ted si tě rada poslechnu se nejlepši.
  • Re: nové forum o Marike Gombitovej

Marika je skvělá zpěvačka, měli jsme ji za minulého režimu na vojně moc rádi a pomohla nám to tam přečkat. Byl jsem na vojně na Slovensku a fakt nám bylo líp, když jsme ji v televizi v pořadu triangel slyšeli. Hned se nám lépe sloužilo. Měla by ještě zpívat, je to škoda!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Marika

Koupil jsem si nedávno její dvojcd. Nevím jestli navštěvuje tyto stránky, ale pokud ano, tak vzkaz pro ni:
    Díky a prosím nestahujte se do soukromí a zpívejte pro nás dál. Pomáhá to. Zdeněk *14*
  • marika

tvoje pesnicku su niečo nadherne dodaju ti energiu radost stastie ekd pocus pesnicku moja naj je o malickej cukrarny *9*
  • Re: Re: Re: Re: Kralovna

Nezpochybnitekně dvě zpěvačky jsou osobnostmi naši sceny, Marika a Jana Kratochvílová. Obě z jinak těžkým osudem a obě hlasem a výkonem, projevem a srdcem nenahraditelné.
  • Pro Mariku

Chci s ní mluvit. Jakkoliv. Žádné pchanie do zadku, chci s ní jenom mluvit. Je to tak těžké pochopit?
    Je to tak těžké, když chce jeden člověk mluvit s druhým člověkem, a ono to nejde. Třeba jen proto, že někdo řekne NE!? A o čem to je? O tom, že si můžeme něco dát dneska, protože zítra už třeba nebude, ale někdo dneska řekne NE. Někdo řekne NE a je to tak jednodušší. Říci NE!? Jasně, je to nejjednodušší, ale opravdu to nejlepší pro můj život ?
    Co když to je to právě ten impuls pro to, začít jinak, třeba hůř, ale třeba i líp. Kdo nezkusil, nepozná ....
  • Re: Marika

A není to náhodou "Záverečná"? Tu bych Ti mohl poslat. ....už je tu lúčenie, smiech opačně znie....a tak dál. Dej mi vědět, rád pomůžu. Čauky Hugo:-)
  • Re: Marika

Dušane, obávám se že takovou písničku na žádném jejím LP nenajdeš, a pokud nemáš na mysli "Na rozlúčku", tak zkus jedině www.diskografie.cz/gombitová-marik a/, jinak existuje nějaké "lúčenie", začíná to "Lúčenie zná každý z nás, v lúčení je oheň aj mráz"??? Pokud je to ono, tak to není ani na netu!!! Když tak se ozvi a napiš jak jsi dopadl!!! Čau *3*
  • Marika

Hladám slová na pesničku Lúčenie alebo na ktorm albume LP tato pesnička je?
  • kontakt

Prosim vedel by niekto o akomkolvek nejakom kontakte na mariku gombitovu? lu.kob@centrum.sk Vdaka Lucia
  • Marika

Když jsem poprvé slyšel zpívat Mariku, bylo to něco skvělýho,tak mi přijemně mrazilo v zádech, má BOŽSKÝ hlas!!! Přál bych si, aby zpívala nadále.
  • marika

marika je opravdový talent a je profesionálka.a je škoda že už nezpívá.mám tě ráda jsi můj pěveckej sopranistickej vzor *3* *4*
  • Nechapem

Nechapem, preco sa Gombitovej vsetci pchate do... je to fakt super spevacka, ale ked chce nech si zostane v ulite. Je tu kopec inych.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit