Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikketta

Re: Re: Děsný....

až je potkám, zabiju je *3*
  • capricorn6277

Re: Děsný....

Zbijte tyhle nahluchlý lidi někdo..
  • xcornelia14

Re: Happy B-Day

Oprava.. máš:D
  • xcornelia14

Happy B-Day

Hodně štěstí! Mám dobrý písničky.. užij si dnešek;) *1*
  • Děsný....

Marilyn Manson=pěknej děs,,,, neumí ani pořádně napsat text, neumí ani moc jako zpívat!!! Pěknej děs.... FuJ! Nachápu jak ho můžete poslouchat..... vždyŤ to neni nic světového a NENI TAK SLAVNÝ JAK SE ZDÁ... NAPŘ. Michael Jackson, Nightwish, The Rasmus,,,, to jsou teprve texty a pořádná shwou!!! A ten váš Marilyn Manson se může jít zahrabat!!!
    Na Nightwish nikdy mít nebude !!!
  • marilynmanson01

....

Happy birthday! dneska je velkej den *4* *14*
  • nikketta

Re: marilyn manson dlouhá trnitá cesta z pekla

asi ti nosí dárky stejnej *Ježíšek* jako mě =D já dostala MM knížku, peněženku, kalendář a tričko *1* *3* *14*
  • marilyn manson dlouhá trnitá cesta z pekla

už se těším na vánocéééé *1* dostanu totiž tu knížku!!!!!! a tričko!!!!!! *14* *14* *1* *15* *3* *1* *1*
  • nikketta

Re: tak ten by stál za hřích...

tak to nejsi sám/a............♥♥♥
  • 1005nc1989

tak ten by stál za hřích...

Myslim, že je Brian neuvěřitelně sexy :)
  • a.w.s.w

blebleble

musim rict ze ackoli povazuji Marilyna za nejlepsiho zpevaka jako spisovatel stoji vylozene za hovno navic bych rekla ze podle tech nesrovnalosti si toho pres polovinu vymyslel a vtipny to taky teda moc neni jen se zase predvadi a omlouva nektery hloupy ciny no proste vopruz to cist navic sem slysela ze tam ma bejt popisovanej dopodrobna nakej prvni sex tak mam otazku jestli to sou ty dva radky??? nevy nekdo??? ale musim rict ze obrazky tam jsou pekny i kdyz jich tam fakt moc neni ja bych tu knihu prodavala max nekde v levnych knihach za 49kc a ne za tri stovky to se MM trochu precenil!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16*
  • nic proti

musim rict ze se ho bojim kdyz jsem ho videl tak sem se ho zacal bat a mam z neho nocni mury ale musim rict ze zpiva dobre moc ho neznam znam od nej jenom pisnicku sweet dreams a ta je pekna nic proti vam lidi je dobrej a strasidelnej
  • nikketta

Re: mohu se zeptat

trochu divna otazka, kdyz ma MM na profilu ZPĚVÁK ne?? *1*
  • Re: mohu se zeptat

je to muž
  • mohu se zeptat

Ahoj mužu se zeptat to je žena nebo muž menuje se jak žena vypada jak ženská ale i chlap tak nwm. Vím že se plno hvězd se maluje ale tohle. Hlavně si nemyslete že ho ji odsuzuju
  • punk.jur

Re: dlouhá trnitá cesta z pekla

stou kníškou máš pravdu je suprová mám ji taky ale další uš asy není a kdyby byla a já se to dozvěděl tak sy ji koupím a dám ti vědět jo? *3*
  • Re: Re: dlouhá trnitá cesta z pekla

No,údajně Marilyn začal nějaké pokračování psát,ale to zatím nevyšlo a asi ani nevyjde...
  • mansonova_milenka

Re: dlouhá trnitá cesta z pekla

To si nemyslím...ale každopádně kdyby jsi něco našla nebo zjistila tak písej *3* *4*
  • pavla3

dlouhá trnitá cesta z pekla

Knížku o MM vřele doporučuji.Je moc hezky a vtipně napsaná.Nevíte,jestli bylo napsáno i nějaké pokračování?Dívala jsem se na internet,ale nic jsem nenašla....
  • adelka.tycka

Re: Dlouhá trnitá cesta z pekla

Knížku mám už nějaký ten pátek *1* a mohu vám ji fakt doporučit je to moc čtivá knížka. Je to vtipně naložené a zároveň tak pěkně jazykově zpracované. *3* *4* Je tam dopodrobna popisován i MM první sex *1* *15* a další podobné sexuální zážitky. *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit