-
chtela bych ho videt v čr nevite kdy
-
Mě nahání hrůzu ten by se hodil do nijakého hororu ale proti jeho písničkám nic nemám. Poznala jsem ho v písničce bad girl od avril lavigne(jsem její obrovská faninka:-))tak tam jsem ho poznala poprvé tam jsem my líbil.
-
blee
no nevim ,ale me tenhle clovek prijde jako hrdina z nudy lidu , fakt ve svych klipech vypada jako sjeta děvka , totalni nevkus, mimochodem co se tyče těch žeber , nevim jak stary knihy ste cetly ale ja sem cetl nedavno rozhovor snim a pry si je nakonec nechal odstranit aby si ho mohl sam vykouřit *9* -
-
Re: blee
sjetá děvka?? hmm..netušíš prostš..si výmaz... -
Re: blee
to si zjistil brzy
-
-
demence
Sjeta devka, to jo vole. Vubec nevis -
Happy B-DAY
Všechno nejlepší! *3* -
Proč
Proč nejezdi do vsetina na koncert to bych byl rad *14* -
Jeho deda ho znasilnoval nebo se o to aspon pokousel
-
Mě se hlavně nelíbí, že je satanista. Tihle lidi, to nemaj v hlavě v pořádku. Jednou řekl, my nemáme nenávidíme lásku, my máme rádi nenávist. Tihle lidi, co slouží satanu, jsou nemocní! Lidi, probuďte se!
-
-
slouží Satanovi...nemocní...jako really? *1*
-
Jesli se ti nelíbí, tak sem nelez. t *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
A myslíš si, že bezhlavý vymývání mozků křesťanstvím není padlý na hlavu?! Manson (ani většina pravých satanistů) nikdy neuctívala ani nevěřila v Satana, jde o přiznání si lidských (zvířecích) pudů a instinktů. Pokud si opravdu myslíš, že sloužíme Satanovi, pak to nemáš v hlavě v pořádku ty ... Dobrá, každýho věc, ale už mě nebaví neustále někde číst nebo poslouchat jak jsme my satanisté špatní, co je špatnýho na tom, že si nenecháme kecat do života? Manson není špatný nebo psychicky narušený, je jenom moc upřímný ... někomu holt pravda vadí :) Nejspíš se s tím, ale budeš muset smířit
-
-
podle tebe je křesťanství vymývání mozků? fakt není.
-
-
Křesťanství, či jiné náboženství je to stejné, jako Satanismus, akorát že Křesťanství je pouze víra v Boha, kdežto Satanismus je především víra v sama sebe. *4* *3*
-
Ano! Křesťanství je akorát zblbnutí lidí. Víš vůbec jak to chodilo např. Za vády Karla Velikého? Nechal zabít nebo v nejlepším případě vyhnat všechny, co uznávali jiné náboženství než křesťanství. Ono se to vlastně množilo díky násilí. Pro některě lidi pak už byl bůh důležitější než rodina a vlastně než celý jejich život. Neuznávám žádné náboženství a neříkám, že věřit v boha je špatné, ale křesťanství to špatné dělá.
-
-
-
-
Zpivat neumi, kapelka vcelku nic moc, obrovska komerce... ale je to jedna z nejhustejsich osobnosti v tyhle oblasti. Presne vychytana image a kontroverze dokazaly, ze popularita svyho casu daleko predcila treba i takovou Nirvanu a to uz je co rict. A kdyz si tohle vsechno odmyslite a poradne si uvedomite, o cem ze ta jeho tvorba vlastne je, nemuzete nez z otevrenou hudbou cumet. Teda jestli nejste zabedneny idioti plny predsudku.
-
fifinka